banner388

Define arayan 2 kişi hayatını kaybetti

Tokat'ta define aramak için tünele giren 4 kişiden 2'si, jenaratör motorunun egzoz gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

Define arayan 2 kişi hayatını kaybetti

Tokat'ta define aramak için tünele giren 4 kişiden 2'si, jenaratör motorunun egzoz gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

19 Şubat 2018 Pazartesi 09:53
Define arayan 2 kişi hayatını kaybetti

Tokat'ta define aramak için bir Tümülüs'ün altında bulunan tünele giren 4 kişiden 2'si, jenaratör motorunun egzoz gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tokat merkeze bağlı Küçükbağlar Köyü yakınlarında Yığma tepe olarak bilinen Tümülüs alanındaki yaklaşık 30 metre derinlikteki tünele giren 4 kişi define ararken zehirlendi. Gece saat 22:30 sularında meydana gelen olayın ardından kendi imkanları ile dışarıya çıkmayı başaran 28 yaşındaki Zekai Ak, surumu sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri ile Tokat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı kurtarma ekipleri çalışma yaptı. Bir kişinin güçlükle girebildiği tünele oksijen tüpü ve halat yardımı ile inen ekipler, 22 yaşındaki Fatih Danışık'ı yaralı olarak kurtardı. Yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucunda ise 19 yaşındaki Olcay Kaya ve 25 yaşındaki Halis Kaya'nın cansız bedenlerine ulaşıldı. 

Cenazeler otopsi yapılmak üzere ambulansla Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
TokatDefine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-02-19 23:38:53

Öncelikle Allah rahmet eğlesin.Bütün dünya ülkelerinde definecilik yasal , Türkiye’de yasak anlamak mümkün değil Türkiye piyasasında dedektör firmalarını araştırısanız büyük marketler zincirlerinden daha fazla istihdam var.