banner388

Davulcu ve zurnacı paraşütle atladı

Çorum'da adrenalin tutkunu davulcu ve zurnacı paraşütle atlayarak gökyüzünde davul ve zurna çaldılar.

Davulcu ve zurnacı paraşütle atladı

Çorum'da adrenalin tutkunu davulcu ve zurnacı paraşütle atlayarak gökyüzünde davul ve zurna çaldılar.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 10:01
Davulcu ve zurnacı paraşütle atladı

Çorum'da davulcu Fatih Bozkuş ve zurnacı Ali Söngüt, paraşütle atlayış yaptı. Davulcuya ve zurnacıya Bursalı yamaç paraşütçüleri Kerem Dinçer ve Şahin Yılmaz eşlik etti. Tam 700 metre yükseklikle davul zurna çalmaları ise renkli görüntülere neden oldu. Paraşüt atlayışının ardından yere inen davul ve zurnacının şovuyla birlikte adrenalin tutkunları halay çekti.

Davulcu Fatih Bozkuş yaptığı açıklamada "Davullu, zurnalı bir uçuş olmasını istedik. Denedik çokta güzel oldu. Bunun heyecanı bir başka. Paraşütçü arkadaşlara davul zurna ile eşlik ettik. Hayatta yaşanacak en güzel duygulardan birisini yaşadım. Gökyüzünde davul zurna çalmak daha bir başka. Buda heyecanıyla bir bütün oldu” dedi. 

Zurnacı Ali Söngüt ise, "İlk bindiğimizde dedim ben nereden bindim buna. Heyecandan zurna çalmayı bırakmıyorum. Korkudan aşağı hiç bakamadım zaten. Davulcu rahatlıkla indi. Ancak biz ağaca doğru gidiyorduk. Birden aklıma Cünet Arkın’nın Battal Gazi filmleri aklıma geldi. Ağaca tekmeyi bir vurdum biz yan tarafa düştük. Hafif kolumda sırıklar oldu. Çok güzel bir uçuş oldu" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.