banner388

Cumhurbaşkanına değişik bir hediye

Zonguldak'ta yaşayan bir vatandaş kendisinin yaptığı değişik kimliği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etti.

Cumhurbaşkanına değişik bir hediye

Zonguldak'ta yaşayan bir vatandaş kendisinin yaptığı değişik kimliği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etti.

18 Haziran 2018 Pazartesi 23:20
Cumhurbaşkanına değişik bir hediye

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan Fevzi Ömer Yıldız, kendisinin yaptığı nüfus cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etti. Yıldız hazırladığı kimlikte, T.C. 1.Başkanı” işini "Hizmet”, gücünü millet, kitlesini “Ümmeti Muhammed”, hedefini “Güçlü Türkiye” olarak yazan Yıldız, kan grubunu ise “Millet” diye yazdı.

Nufüs cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim ettiği için mutlu olduğunu belirten Yıldız, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Haziran 2018 tarihinde Kdz. Ereğli ilçesine geleceğini öğrendim. Kendilerinin Ereğli’ye teşriflerinden dolayı çok memnun oldum. Vatandaşın sesini duyacağına inanarak 1 aydır yapmış olduğum çalışmayı kendilerine takdim etmek istedim. İnanın vatandaşın sesini Cumhurbaşkanımız duydu. Zorluklara rağmen ulaşabildim. Kendilerini Türkiye Cumhuriyeti 1. Başkanı olarak yazdım. Gücünü milletten alan bir Cumhurbaşkanı olduğu içinde kan grubunu millet yaptım. Hazırlamış olduğum çalışmayı plaket olarak kendilerine arz ettim. Cumhurbaşkanımızda çok memnun olduğunu bana ifade etti. İnşallah bir vatandaş olarak Cumhurbaşkanlığı külliyesine de gidip, sesimizi duyurmak istediğimizi anlattım. İnşallah sesimizi duyacaktır. Allah onun yolunu, bahtını açık etsin. Güçlü Türkiye ve Güçlü meclis için milletimizin gerekeni yapacağına yürekten inanıyorum” sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.