banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan'tan atama müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 bin öğretmenin atanacağını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'tan atama müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 bin öğretmenin atanacağını açıkladı. 

20 Şubat 2019 Çarşamba 19:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan'tan atama müjdesi!

Etimesgut'ta düzenlenen mitingde müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 bin öğretmenin atanacağını duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız bizim gözbebeğimizdir. Onların en güzel şekilde yetişmesi, kendilerini geliştirmesi ve meslek sahibi olabilmeleri için eğitim-öğretime daima öncelik verdik. Her sene olduğu gibi 2019 bütçesinde de aslan payını eğitime ayırdık. 100 Günlük Eylem Planı'na aldığımız 20 bin sözleşmeli öğretmenin atamasını 8 Şubat'ta yapmıştık. İnşallah şimdi buna yenilerini ekliyoruz. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha yapacağız. Atama ile ilgili takvim bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlandı. Böylece 2019 senesi içinde toplam 40 bin öğretmenimizin ataması yapılmış olacak. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2019-02-21 11:16:17

Seçimlerden Allah razı olsun :)

Avatar
ayakkabı kutusu 2019-02-26 00:54:05

her seçim öncesi atamalar, emeklilere promosyon, bedelli askerlik, öğrenciye burs, gençlere istihdam palavraları ile oy topluyorlar