banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Dünyayı Ayağa Kaldırırım’’ Dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokatlılar gecesinde önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Dünyayı Ayağa Kaldırırım’’ Dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokatlılar gecesinde önemli açıklamalarda bulundu

06 Mart 2017 Pazartesi 09:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Dünyayı Ayağa Kaldırırım’’ Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmasında güvenlik güçlerinin hem yurt içinde hem de yurt dışında mücadelelerini sürdürdüklerini belirtti.  FETÖ ile mücadele konusunda kararlı bir şekilde davrandıklarını belirten Erdoğan, FETÖ oluşumlarının devlet ve toplum içinden atmak için çaba sarf edildiğini dile getirdi 

Meclisten çıktığı anda onaylarım

Halkın idam konusunda isteklerinin olduğunu bildiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  konunun meclisten geçmesi gerektiğini bunun gerçekleşmesi halinde de kendisinin onaylayacağını belirtti.
Özgürlükler konusunda yapılan eleştirilere karşılık veren Erdoğan, Türkiye’nin bir çok Avrupa ülkesinden ileri durumda olduğunu söyleyerek “Yıllardır Avrupa ülkeleri Türkiye'ye demokrasi ve insan hakları karnesi düzenliyor. Ülkemizin AB üyeliğini olmadık bahanelerle erteliyorlar. Yarım asırdır bizi oyalıyorlar. Demokraside işte 15 Temmuz'da olduğu gibi darbecileri hezimete uğratmış, desten yazmış bir ülke. Özgürlükler konusunda birçok Avrupa ülkesinden fersah fersah ilerdeyiz.

Dünyayı ayağa kaldırırım

Son günlerde sıklıkla konuşulan konu haline gelen Almanya’da bakanların konuşulmasına izin verilmeyişi hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman yönetimine sesleniyorum, demokrasiye inanan dünyaya sesleniyorum; eğer özgürlük mücadelesi yapıyorsak, eğer düşünce özgürlüğünden rahatsız değilsek, eğer demokrasiye inanıyorsak, bizim önümüzü kimse kesemez. Bu böyle bilinmelidir. 5 yıl 10 aya mahkum olan birisine kalkıp madalya takıyorlar. Sizin suçlulara yardım ve yataklıktan yargılanmanız gerekir. 
Ben Nazizmin Almanya'da bittiğini zannediyordum, meğerse halen devam ediyormuş. Eğer demokrasiye inanıyorsan benim bakanım, hem bakanınla görüşecek, hem salon toplantısı yapacak. Neden rahatsız oluyorsun? Baktık ki Hollanda da aynı şekilde açıklama yapmış, vah zavallı vah. Bunlar kendi iradeleriyle hareket etmiyorlar. Zannediyorlar ki Erdoğan Almanya'ya gelecekti. Ben istersem gelirim. Ve kapıdan da sokmadığınız zaman da dünyayı ayağa kaldırırım" 
 

Son Güncelleme: 06.03.2017 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.