banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş af açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, binlerce mahkumun beklediği af konusu hakkında açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş af açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, binlerce mahkumun beklediği af konusu hakkında açıklamalarda bulundu. 

01 Haziran 2019 Cumartesi 09:41
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş af açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Değerli kardeşlerim; konuyu bilmeden, konunun teferruatına hakim olmadan sizlere ayak üstü vereceğim cevap aldatıcı olur. Ben sizleri aldatamam. Ancak şu anda Adalet Bakanlığımızın bu konularla ilgili bir çalışması var" ifadelerini kullandı.

AF TALEBİ

Konuşma sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a af konusunda talep iletildi. Talep doğrultusunda açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Değerli kardeşlerim; konuyu bilmeden, konunun teferruatına hakim olmadan sizlere ayak üstü vereceğim cevap aldatıcı olur. Ben sizleri aldatamam. Ancak şu anda Adalet Bakanlığımızın bu konularla ilgili bir çalışması var. Temenni ederim ki bu çalışmada sizlerin yakınları da bunun içine dahil olur. Çünkü herkesi kusura bakmayın, herkesi serbest bırakmak gibi bir şey olmaz. Bırakılması gerekenler noktasında Adalet Bakanlığımızın çalışması var. İnşallah bu çalışma neticesinde bırakılabilecek olanları, dediğim gibi inşallah seçimlerden sonra Meclis açıldığında tekrar oralarda bunlar görüşülecek" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Recep Tayyip ErdoğanAf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onur 2019-06-01 10:40:39

"senin adaletini istemiyorum", evrensel adaleti istiyorum tüm dünyada kabul gören adaleti istiyorum.

Avatar
Canik 55 2019-06-01 10:38:12

İstanbul seçimleri bayağı zor geçecek gibi duruyor. Yeni cezaevi yapacaksın sonra da af diyeceksin. İftardan sonra vatandaş yemez. Neden 31 Mart öncesi öyle birşey yokken birden ortaya çıktı af meselesi.

Misafir Avatar
Stj 2019-06-01 19:49:29 @Canik 55

31 mart öncesi hazırlanmaya başlanmıştı , sana haber vermemişler ama cezaevlerindekiler dahi biliyordu

Beğenmedim! (2)
Avatar
ahmet 2019-06-01 12:03:18

Bir ülkede cezaevleri çoğalıyorsa. adalet sarayları büyüyüp yenileniyorsa. hastaneler çoğalıyorsa.BİNLERCE KEZ DÜŞÜNMEK GEREK.

Avatar
Muzaffer kurt 2019-06-01 19:23:10

Herşey olcana varsın....

Avatar
nadir seckin 2019-06-02 06:53:14

Avrupadan Amerikandan firca gelince toparlanma hareketleri ucuncu dunya ulkesi olduk ..krallikla yonetilen..