banner388

Cumhurbaşkanı Dövizde Yaşanan Gelişmelere Açıklık Getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dönemde yaşanan döviz ve faizlerde ki artışlarla ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Dövizde Yaşanan Gelişmelere Açıklık Getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dönemde yaşanan döviz ve faizlerde ki artışlarla ilgili konuştu

15 Ocak 2017 Pazar 11:39
Cumhurbaşkanı Dövizde Yaşanan Gelişmelere Açıklık Getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Türkiye olmadığını söyleyerek çok büyüdüğünü ve daha da güçlendiğini söyledi. Türkiye’nin her zaman dış güçler tarafından dışa bağlı bir hale getirilmek istendiğini özellikle de iktidara geldikleri dönemden beri bu gibi durumlara sıklıkla başvurduklarını belirtti.

Yıllarca rakamlar nezdinde Türkiye üzerinde korku ve panik algısı yaratılmak istenildiğini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için borsayı faiz oranlarının yükselmesinden faydalanmak isteyenlerin olduğuna dikkat çekerken milletin de artık her şeyin farkında olduğuna ve devletinin ekonomisinin arkasında durduğuna değinerek es Türkiye’nin olmadığını ekonomisiyle siyasetiyle duruşuyla ve milletiyle daha da güçlü şekilde her türlü olumsuzluk karşısında güçlü bir şekilde durduğunu söyledi.

Kararlar daha hızlı alınmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevcut sorunlarının hızlıca adım atılamaması olduğunu belirlerken ekonomik anlamda oluşan sorunlara karşı daha pratik ve anında kararlar alınması gerektiğinin önemini belirtti. Dövizi silah olarak kullananlara karşı hükümetçe gereken tedbirlerin alındığını alınmaya da devam edileceğini söylerken bu anlamda verilen mücadelenin her zaman süreklilik halinde olacağına değindi.

Yatırımcıya seslendi

Döviz üzerinden Türkiye’ye karşı oynanan oyunların bozulacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş adamlarına, sanayicilere ve yatırımcılara seslenerek yatırımların yapılmasını söyledi. Yatırımcıya risk almadan korkmayın mesajını veren Erdoğan, Türkiye’ye güvenin diyerek bu zorlu ortamda elini taşın altına koyan hiç kimsenin millet ev devletçe unutulmayacağını açıkladı
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.