banner388

Cuma Mesajları (Resimli) 3 Mayıs Cuma | En güzel Cuma mesajları

Vatandaşlar eşlerine, dostlarını ve sevdiklerine atabilecek anlamı ve güzel Cuma mesajı araştırıyor. En güzel Cuma mesajı hangileridir? İşte Müslümanların özel günlerinden biri olan Cuma günü resimli mesajları...

Cuma Mesajları (Resimli) 3 Mayıs Cuma | En güzel Cuma mesajları

Vatandaşlar eşlerine, dostlarını ve sevdiklerine atabilecek anlamı ve güzel Cuma mesajı araştırıyor. En güzel Cuma mesajı hangileridir? İşte Müslümanların özel günlerinden biri olan Cuma günü resimli mesajları...

03 Mayıs 2019 Cuma 10:32
Cuma Mesajları (Resimli) 3 Mayıs Cuma | En güzel Cuma mesajları

İslam Alemi'nin özel günü olan Mübarek Cuma günü müslümanlar; dostluklarını pekiştirmek, özel gününü kutlamak, özel gününü güzel mesajlarla süslemek için internetten güzel ve anlamlı Cuma mesajı bakıyorlar. En güzel ve anlamlı Cuma mesajlarını resimli ve yazılı olarak sizlerle paylaşıyoruz. 

EN GÜZEL CUMA MESAJI 

-Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun... 
- Ey iman Edenler Allah’ı çokça zikredin. (Ahzab Suresi – 41) Hayırlı cumalar 
- Ey iman edenler, cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır. (Cuma Suresi – 9)  
- Artık namazı kılınca, yeryüzünde dağılın. Allah’ın fazlını isteyip-arayın ve Allah’ı çokça zikredin; umulur ki felaha (kurtuluşa ve umduklarınıza) kavuşmuş olursunuz. (Cuma Suresi – 10) - Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhari, Tevhid 35) - Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı Cumalar. 
- Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin. Sizleri, ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar dilerim. 
- Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar; Yurda ay yıldızının ışığı yeter. Hayırlı Cumalar.

AYETLİ EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 

- Ey iman Edenler Allah’ı çokça zikredin. (Ahzab Suresi – 41) Hayırlı cumalar..! - Bilerek Hakkı Batıla karıştırmayın. Hakkı gizlemeyin. (Bakara Suresi – 42) Cumanız Mübarek Olsun…Selam ve Dua ile.. 
- Onlar, Sırf Rab’lerinin rızasını kazanmak için sabreder, namazı tam gerektiği şekilde kılarlar. Kendilerini ihsan ettiğimiz rızıklardan gerek gizli, gerek açık bir tarzda bağışta bulunur ve kötülüğe iyilikle mukabele ederler. İşte Onlardır dünya diyarının güzel akibetini kazananlar. (Ra’d Suresi – 22) Cumanız Mübarek Olsun! selam ve dua ile… 
- Ey iman edenler, cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır. (Cuma Suresi – 9) Hayırlı Cumalar… 
- Artık namazı kılınca, yeryüzünde dağılın. Allah’ın fazlını isteyip-arayın ve Allah’ı çokça zikredin; umulur ki felaha (kurtuluşa ve umduklarınıza) kavuşmuş olursunuz. (Cuma Suresi – 10) Hayırlı Cumalar 
- Ey iman Edenler! Sabır ve Namaz/ Dua ile Allah’tan dua isteyin. şüphesiz Allah sabredenler ile beraberdir. (Bakara Suresi – 153) Cumanız Mübarek Olsun…Selam ve Dua ile..!

HADİSLİ CUMA MESAJLARI  

-Allah’ım! Sen affedicisin, Kerim’sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84) Cumanız mübarek olsun. Hayırlı cumalar. 
- Allah’ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73) Cumanız mübarek olsun. 
- Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar. 
- “Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman, bu saate isabet ederek hayırlı bir şey isterse Allah ona istediğini verir.” (Müslim, Cuma, 15) Hayırlı Cumalar 
- “Bir kimse güzelce abdest alır sonra mescide gelir, susup okunacak hutbeyi dinlerse, gelecek cumaya kadar ve ondan sonraki üç gün içinde işleyeceği (küçük) günahları affedilir.” (Müslim, Cuma, 24) Hayırlı Cumalar 

YAZILI CUMA MESAJLARI 

- Resimli Cuma Mesajları yerine yazılı mesajları tercih edenler, bu güzel mesajlardan biri seçip sevdiklerine gönderebilir. 
- Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı cumalar. 
- Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun… 
- "Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem" diyen Sevgilinin (S.A.S.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim. 
- Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah’a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur’a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Cumanız Mübarek Olsun.

RESİMLİ CUMA MESAJI 

Son Güncelleme: 03.05.2019 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.