banner388

Cuhmurbaşkanı Erdoğan'dan EYT yorumu! "Seçimi kaybetsemde ben bu işte yokum!"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da katıldığı toplu açılış töreninde EYT yorumunda bulundu. Erdoğan konu ile ilgili "Seçimi kaybetsemde ben bu işte yokum!" diyerek EYT konusunu kapatmış oldu.

Cuhmurbaşkanı Erdoğan'dan EYT yorumu! "Seçimi kaybetsemde ben bu işte yokum!"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da katıldığı toplu açılış töreninde EYT yorumunda bulundu. Erdoğan konu ile ilgili "Seçimi kaybetsemde ben bu işte yokum!" diyerek EYT konusunu kapatmış oldu.

16 Kasım 2019 Cumartesi 18:10
Cuhmurbaşkanı Erdoğan'dan EYT yorumu! "Seçimi kaybetsemde ben bu işte yokum!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT konusu ile ilgili net konuştu. "Seçimi kaybetsemde ben bu işte yokum!" diyen Erdoğan yasal düzenlemeler ile ilgili kapıyı kesin olarak kapatmış oldu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT açıklaması:

"Tutturmuş bir EYT, erken emeklilik.  İskandinav ülkelerinin hepsi bu sistemle battı. Bizim ülkenin başına da bu erken emekliliği dolayanlar bunun bedelini ödediler. Niçin erken emeklilik? Bırakalım ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman emekli olsun ve parasını alsın. Erken emekli olduğu zaman ideal ücreti alamayacak hem de ikinci bir iş aramak suretiyle ikinci iş ile işsizliğe öncü olacak. SGK sistemimizin çökmesini istemelerinin tek sebebi kaos ortamından kendilerine siyasi rant devşirme hesabıdır. Biz bunu yapmayacağız. Arkadaşlarıma söylüyorum. Beni bu yola asla teşvik etmeyin. Milletimin zararına olan bir şeye asla yokum. Seçim kaybetsek de yokum. Bütün dünya bizim sistemimizi kendine uyarlamaya çalışıyor, bizdeki bazı köhne zihniyetler sistemi çökertmek için hinlik peşinde koşuyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ergin 2019-11-16 18:49:14

Başkanım seçimde bu eyt senin başına bela olacak bak istanbul gitti ankara gitti geriside gelecek durum bu başkanım

Avatar
zuheyla denckok 2019-11-16 22:08:30

cevrenizdeki milyonlara maas dagitiyorsunuz hak etmedikleri halde biz hakkimizi istiyoruz bedava bir sey degil..EYT bugun olmazsa yarin cikacak..sizin secimi kaybetmeniz bizim sorunumuz degil biz ekmek pesindeyiz..

Avatar
caner yilmaz yasar 2019-11-16 19:39:00

o da biliyor gelecek secimlerde oy vermiyecegimizi...halk eyyyyt diyecek ..damat eniiste cocuk torun hayatini yasayacak ..bize gelince dur bakalim...secim kaybedildi..kaybedilecek uzgunum..

Avatar
Samsun 2019-11-16 19:29:03

Sen bu işte olsanda seçimi zaten kaybedeceksin ne demiştin istanbulu kaybeden Türkiyeyi kaybeder demiştin
Heryeri sattın bakalım şimdi ne yapacaksın daha satacak bişe kalmadı sana oy verdiğim ellerim kırısın Allah beni affetsin devleti soyup soğana çevirdiniz işsizlik den sokak ta gezenler sadece sana oy vermese kaybedersin okadar gerisini sen anla sayın Cumhurrrrrrr başkanım

Avatar
Türk ocağı 2019-11-16 23:02:17

Sayın başkan yabancılara harcadığın 40 milyar doları kasada tutup kendi vatandaşına harcasaydın bu sorunlar olmayacaktı. Kimler gemicik alacak kimler rant sağlayacak değil mi. Siz en büyük hatayı yabancıları ülkeye sokarak yaptınız.

Avatar
emin karagüzel 2019-11-17 00:13:09

kendi maaşına yuksek zam yaparken iyi halk aç sen 90000 maaş al Allah cc elbette soracak

Avatar
Türk ocağı 2019-11-16 22:59:32

Sayın başkan zamanında yediğin hurmalar gelir başını tırmalar. Çorap değişir gibi yasa değiştirilen bir ülkede erken emekli ol ak isteyenlerin hakkını Suriyeli ve ıraklılara yedirdiniz. Artık insanlar uyandı. Ne MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE

Avatar
Koray 2019-11-16 20:43:13

İnsanlar sadece memuriyete girdiklerinde devlet tarafından kendilerine verilen haklarını istiyorlar başka birşey istemiyorlar. Erkeklerde 25 yıl kadınlarda 20 yıl hizmet etme karşılığında kendilerine devletin verdiği kazanılmış haklarını istiyor. Hukuka aykırı birşey istenmiyor. Ayrıca Türkiye şartlarında çalışma koşulları zaten belli 50 yaşından sonra zaten verim alınamıyor insanları erken yaşlarda sağlıklarını kaybediyor hasta hasta insanları devlet kadrolarında tutöaya çalışarak aynı zamanda gençlerin de işsiz kalmasına neden olunuyor.