banner388

Covid-19'dan sonra Covid-20...

Türk bilim insanı, Covid-19'dan sonra Covid-20 için uyardı! "Bangır bangır geliyor" dedi.

Covid-19'dan sonra Covid-20...

Türk bilim insanı, Covid-19'dan sonra Covid-20 için uyardı! "Bangır bangır geliyor" dedi.

26 Haziran 2020 Cuma 21:35
Covid-19'dan sonra Covid-20...

"PSİKİYATRİK HASTALIKLAR OLACAK"

Üsküdar Üniversitesi'nin Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü'nde düzenlenen toplantıda, 2020 yılında oluşabilecek yeni salgın hakkında bilgiler verildi.

Programda konuşma yapan Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nesrin Dilbaz, "Kovid-20 bangır bangır geliyor. Bu psikiyatrik hastalıklar olacak" dedi.

Korona virüs salgınında dünya genelinde uyuşturucu kaçakçılığında yaşanan gelişmelerin, salgın ile mücadelenin yasadışı piyasaya etkileri, salgının bağımlılık üzerindeki etkileri ve madde kullanıcılarının davranış modellerinin tartışıldığı toplantıda Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Yardımcısı ve BM Uyuşturucu Kontrol Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sevil Atasoy'la Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nesrin Dilbaz konuşma yaptı.

"KOVİD-20 BANGIR BANGIR GELİYOR"

Programda konuşma yapan Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nesrin Dilbaz, "Kovid-19'u geçirdik ama Kovid-20 bangır bangır geliyor. Bu psikiyatrik hastalıkların salgını olacak. Çünkü hastalarımız yardım alamadılar, ilaçlarına ulaşamadılar. Ben alanda çalışan bir insan olarak söylüyorum; alkol miktarı gerçekten arttı. Çok kolay ulaşılabiliyor olması ve stres oluştuğunda zorluklarla baş etmenin en kolay yollarından biri alkol almak oldu. Bu sebeplerden ötürü alkol kullanımı arttı. Bütün dünyada bu böyle" dedi.

Son Güncelleme: 26.06.2020 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ruhi sancar hacitasbasanogullari 2020-06-26 23:52:37

Coca cola pepsi hayatta icilmez alkolik hareket engellenemez

Avatar
Samsunlu55 2020-06-27 10:19:36

Madem geliyo ilaclarini simdiden arastirilsin...

Avatar
Emsalettin 2020-06-28 20:58:43

Psikolojik rahatsızlıklara yakalanmamanın çaresi televizyon seyretmemektir!