banner388

Çöken Bina Paniğe Neden Oldu

Bahçelievler'de sokaktaki inşaat nedeniyle temeli kayarak büyük bir gürültü ile çöken bina paniğe neden oldu.

Çöken Bina Paniğe Neden Oldu

Bahçelievler'de sokaktaki inşaat nedeniyle temeli kayarak büyük bir gürültü ile çöken bina paniğe neden oldu.

21 Mayıs 2016 Cumartesi 14:58
Çöken Bina Paniğe Neden Oldu

Bahçelievler mahallesinde bulunan sokaktaki inşaat nedeniyle temeli kayan bina, büyük bir gürültü ile çöktü. Alınan güvenlik önlemleri nedeni ile ölen ya da yaralanan olmaz iken, binada evi bulunan vatandaşlar sinir krizleri geçirdi.
İddialara göre, Kocasinan Nurlu Sokak'ta bulunan binanın temeli, yandaki inşaat çalışması nedeniyle kaydı. Temeli kayan bina ve sokaktaki diğer binalar boşaltılırken, mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Olay yerine ihbar üzerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede ise geniş güvenlik önlemi alarak 3 sokakta oturan vatandaşları çevredekilerin yardımıyla tahliye etti. Temeli zarar gören bina, yaklaşık olarak 1 saatlik bekleyişin ardından büyük bir gürültü ile çöktü. Ortalık bir anda toz bulutuna bulanırken, polisin geniş güvenlik önlemleri sayesinde ise ölen ya da yaralanan olmadı. Göçük sırasında binada evleri bulunan vatandaşlar fenalık geçirdi. Sinir krizi geçiren bazı vatandaşlar ise bayıldı. Olay yerindeki sağlık ekipleri, bayılan vatandaşlara anında müdahale etti. Bu sırada sokakta büyük panik yaşandığı görüldü. Binanın çökmesinin ardından enkaz kaldırma çalışmalarının başlatılması bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 11:53
Anahtar Kelimeler:
InşaatPanikBinaTahliye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.