banner388

CHP mitinginde rabia işaretine gözaltı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitinginde rabia işareti yapan şahıs gözaltına alındı.

CHP mitinginde rabia işaretine gözaltı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitinginde rabia işareti yapan şahıs gözaltına alındı.

09 Nisan 2018 Pazartesi 09:32
CHP mitinginde rabia işaretine gözaltı

Çorum'da bukunan Hürriyet Meydanı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu miting düzenledi. Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstermek isteyen 45 yaşındaki G.Ç. eliyle rabia işareti yapınca gözaltına alındı. Bağırarak sesini Kılıçdaroğlu'na duyurmaya çalışan G.Ç. emniyet güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Miting alanının dışarısına çıkarılan G.Ç. daha sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-04-09 10:08:30

Kılıçdaroğlu’na tepki gösterene kadar senelerdir iktidarda olan ülkeyi yeyip bitiren vatandaşını ağır vergi yükü altında ezen sömüren, teröristleri davul zurnayla karşılayan, teröristlere operasyon yapmayın diye valilere talimat veren, FETÖye ne istedilerse veren, 4 milyon ne idüğü belirsiz soysuzu ülkemize dolduran, bütün devlet varlıklarını yabancılara satan, doları, avroyu, benzini-mazotu tavana çıkaranlara tepki göstersenize. Yalan mı bunlar? Bu rezaletleri, bu kepazelikleri Kılıçdaroğlu mu yaşattı Türkiye’ye? İnsanda biraz akıl olur. Hiçbir yasama, yürütme yargısı olmayan muhalefete yüklenirken insan biraz utanır.

Avatar
sasa 2018-04-09 19:25:05

rabiha ne ayak yaaa bakın işinize rabiha falan takmam kardeşim