banner388
banner390
banner410
banner408

Çatıya çıkan gazeteciyi intihar ediyor sandılar

Tokat'da fotoğraf çekmek için çatıya çıkan gazetecinin intihar ettiğini düşünen vatandaşlar polise haber verdi.

banner269

Çatıya çıkan gazeteciyi intihar ediyor sandılar

Tokat'da fotoğraf çekmek için çatıya çıkan gazetecinin intihar ettiğini düşünen vatandaşlar polise haber verdi.

09 Nisan 2018 Pazartesi 09:48
Çatıya çıkan gazeteciyi intihar ediyor sandılar

Tokat'ın Zile ilçesi Yunus Emre Camisi kubbesinde bulunan leyleklerin fotoğrafını çekmek isteyen muhabir Yaşar Erkan İçen bir binanın çatısına çıktı. Muhabirin intihar girişiminde bulunduğunu zanneden vatandaşlar polis ekiplerini arayarak ihbar ettiler. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri muhabir İçen'i tanıyınca olayın yanlış anlaşıldığı ortaya çıktı.

"HABERCİYKEN HABER OLDUK"

Yaşar Erkan İçen, “Yunus Emre Camisi'nde leylekleri haber yapmak için bölgeye geldik. Geldiğimizde en uygun yer olan binanın çatı katına çıkarak çekimlerimizi gerçekleştiriyorduk. O arada ambulansın geldiğini fark ettim. Daha sonrasında da itfaiye ekipleri ve polis bölgeye intikal ettiler. Ben tabii ki şaşkınlık içerisinde ne olduğundan haberim yoktu. Telefonum çaldı. İtfaiyedeki arkadaşlar beni aradılar. Çatıda intihar olayı olduğunu söylediler. Haberciyken haber olduk” dedi. 

"2 KİŞİNİN İNTİHAR ETTİĞİNİ SÖYLEDİLER"

İtfaiye personeli Osman Adıbelli ise, "Olay günü aldığımız ihbar neticesinde Yunus Emre Camisi'nde intihar vakası haberini aldık. 112 ve 155 ekipleriyle beraber olay yerine geldiğimizde Yunus Emre Camisi'nde 2 vatandaşın intihar etmekte olduğunu söylediler. Biz de diğer taraftan Yunus Emre Camisi'ne baktık. Böyle bir olay olmadığını ekiplerimizle beraber istişare yaptık. Ama olayın diğer tarafta Ceylan Sitesi'nin çatı katında olan arkadaşları fark ettik. O arkadaşın da Zile’nin basın habercisi olan Yaşar bey olduğunu fark ettik” diye konuştu. 

"KUŞ ÇEKİMİ YAPTIĞINI SÖYLEDİ"

İtfaiye personeli İbrahim Hüyük “İhbar aldığımızda intihar olayı var diye gelmiştik biz buraya. Geldiğimizde biz herhangi bir intihar olayıyla karşılaşmadık. 112 ve diğer emniyet arkadaşlarımız buradaydı. Biraz gezdikten sonra çatı katında 2 kişinin olduğunu fark ettik. Biz tabii ki arkadaşı tanıdık. Kendisi haber mensubu bir arkadaşımızdı. Ama tabi ihbarı veren kişiler bunu tanımadığı için intihar olarak düşünmüşler. Biz kendisini telefonla aradığımızda kendisinin de kuş çekimi yaptığını bize bildirdi. Tabi o da merak etti ambulansı falan görünce. Kendisi de çok şaşırdı. Çünkü haber yaparken kendisi haber olmuştu" şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.