banner388
banner390
banner410
banner408

Çalımbay Hedefe Kilitlendi

Süper Lig’de topladığı 31 puanla 5. sırada yer alan Antalyaspor’da, Teknik Direktör Rıza Çalımbay, haftalık değerlendirme toplantısını yaptı

banner269

Çalımbay Hedefe Kilitlendi

Süper Lig’de topladığı 31 puanla 5. sırada yer alan Antalyaspor’da, Teknik Direktör Rıza Çalımbay, haftalık değerlendirme toplantısını yaptı

09 Şubat 2017 Perşembe 11:38
Çalımbay Hedefe Kilitlendi

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor deplasmanına gidiyor. 31 puanla 5. Sırada yer alan Antalyaspor, Konyaspor deplasmanına 2 gün önceden gitme kararı aldı. İyi bir kadrolarının olduğunu düşünen Çalımbay, yola var olan kadroyla devam edeceklerini belirtti. Konya deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapan Rıza Çalımbay, umutlu olduklarını belirtti.

3 final maçımız var

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Belli bir aradan sonra ikinci yarıya da seri bir şekilde başladık. Önemli olan buydu. Bizim için 3 tane final maçımız var. Bu 3 finalden birisi Konya maçı olacak. Gerçekten bizim açımızdan çok önemli bir maç. Biz lige verilen arayı da çok iyi bir şekilde değerlendirdik. 2 tane hazırlık maçı yaptık. Şu anda en büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi kadromuzun geniş olması. 2 maç da olumlu geçti. Özellikle son oynadığımız maç lig maçı gibi oldu” dedi.

Karabük ve Antalya maçlarının hedeflerini belirleme de önemli olduğuna değinen Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,  “Konyaspor maçını çok iyi bitirmemiz gerekiyor. Konyaspor’un arkasından Karabük ve Akhisar maçları bizim önümüzü ve yolumuzu çizecek maçlar. Kolay olmayacağını biliyoruz. Bütün camia olarak o maçlara odaklandık. O maçlar bizim için çok önemli ve elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.