banner388

Bursaspor Mutlu Topçu’ya Emanet

Yeşil beyazlı ekip yeni teknik direktörü Mutlu Topçu ile anlaştı

Bursaspor Mutlu Topçu’ya Emanet

Yeşil beyazlı ekip yeni teknik direktörü Mutlu Topçu ile anlaştı

30 Ocak 2017 Pazartesi 17:53
Bursaspor Mutlu Topçu’ya Emanet

 Yeşil beyazlılar aldıkları başarısız sonuçlar karşısında kan değişikliğine gitm kararı aldılar. Bu kapsamda  teknik direktör değişikliğine gidildi. Hamza Hamzaoğlu’ndan ayrılan boşluğu Mutlu topçu ile doldurdu. Daha önce Kayserispor ve Gaziantepspor takımlarını çalıştıran teknik direktör Mutlu Topçu, yeşil beyazlılarla sözleşme imzaladı.
Yeşil beyazlı takımın resmi sitesinden yapmış olduğu açıklamada şu bilgiler yer aldı.  ‘’Bir süredir Bursaspor menfaatlerini gözeterek yapmış olduğumuz görüşmeler ve değerlendirmeler neticesinde teknik direktörlük konusunda kararımızı vermiş bulunmaktayız. İhtiyacımız olan aidiyet ve Bursaspor geleneklerine hakim bir ekip ile futbol takımımızın yönetimini Mutlu Topçu’ya emanet ediyoruz. ‘’denildi
 
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberMutlu Topçu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.