banner388
banner390
banner410
banner408

Bülent Arınç'tan FETÖ açıklaması: Tüm siyasetçiler FETÖ ile bir araya geldi

"Belki Deniz Baykal hariç bütün siyasetçiler FETÖ ile bir araya gelmiştir" diyen Arınç, önemli açıklamalarda bulundu.

banner269

Bülent Arınç'tan FETÖ açıklaması: Tüm siyasetçiler FETÖ ile bir araya geldi

"Belki Deniz Baykal hariç bütün siyasetçiler FETÖ ile bir araya gelmiştir" diyen Arınç, önemli açıklamalarda bulundu.

29 Haziran 2020 Pazartesi 22:52
Bülent Arınç'tan FETÖ açıklaması: Tüm siyasetçiler FETÖ ile bir araya geldi

"AMA BİLİN Kİ HERKES BİR KERE..."


Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare (YİK) Üyesi Bülent Arınç, daha önce FETÖ konusunda söylediği ''Masum değiliz hiçbirimiz'' sözlerinin yanlış anlaşılması üzerine konuya açıklık getirdi. Arınç, "Kendilerini gizleyenlerin güzel yüzlerine aldanmışsak buna ne denecekse denecek ama bilin ki herkes bunun içerisinde bir kere kendini buldu. Bütün siyasetçiler belki Deniz Baykal hariç bunlarla bir araya gelmiştir" dedi.

Bağlandığı canlı yayında açıklama yapan Bülent Arınç, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal hariç bütün siyasetçilerin FETÖ'ye bir araya geldiğini belirtti.

"15 Temmuz'da KPSS'de soru çalındığını öğrendik" açıklamasında da bulunan Arınç: "15 Temmuz'un siyasi ayağı araştırılmalı. FETÖ örgütü nasıl silah kullanacak bir noktaya geldi? İşin politik, toplumsal boyutu var. Bütün siyasetçiler bunlarla bir araya gelmişlerdir. 2011 seçimlerinden sonra FETÖ kendini belli etmeye çalıştı. Gülen'i ziyaret etmeye giden milletvekilleri var. Bunlara plaket verenler var. 15 Temmuz'da KPSS'de soru çalındığını öğrendik. 15 Temmuz'dan önce kim konuştu? Kendilerini bu kadar gizleyenlere biz hüsnüzan göstererek güzel yüzlerine aldanmışsak buna ne denecekse denecek ama bilin ki; herkes bunun içerisinde bir kere kendini buldu. Bütün siyasetçiler belki Deniz Baykal hariç bunlarla bir araya gelmiştir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan 2020-06-29 23:21:49

Ne feronüze nede darbenize artık inanmıyoruz. Başkanlık sistemi geçsin diye imiş herşey geçse olsa anladık. Nedir bu boş beleş işleriniz. Yeter artık memleket yangın yeri ekmek aş yok siz nelerle uğraşıyorsunuz. Bülent arınç bekir bozdağ melih gokcek hüseyin çelik gibileri içeri atmadıkça inanmıyoruz fetö ile mücadelenize. Yeter artık vatan millet edebiyatını bırakın. Allah bizi korusun

Avatar
Cemil 2020-06-30 00:13:42

Bilmediğimiz birşey söyle de sasiralim...Biz bunun böyle olduğunu yeni değil,100 yıl önce Mareşal Gazi Mustafa Kamal Atatürkümüzün milli beraberliğe ihtiyacımız var sözünden öğrendik...

Avatar
Weli 2020-06-30 07:59:36

12 sene öve öve ikdidar oldunuz 12 senede söve söve devam edersiniz. Bu halk gene alkışlar. Bülent arınç 10 yerden maaş alır kral oldular kral. Siz biz vatandaş olarak hala inanıp güvenip oy vererek vatan kurtardigimizi sanıyoruz...

Avatar
ayla kutman 2020-06-30 05:28:55

Arinc dogru soyluyor su anda ahkpnin meclis grubunda kuyruga girmeyen yoktur el ve etek opmek icin..kendisi damatlari da dahil..