banner388

Bugün Derbi Günü

Galatasaray ile Beşiktaş bugün Türk Telekom Arena’da karşı karşıya geliyor

Bugün Derbi Günü

Galatasaray ile Beşiktaş bugün Türk Telekom Arena’da karşı karşıya geliyor

27 Şubat 2017 Pazartesi 10:59
Bugün Derbi Günü

İki takım bugün 341. defa karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda Galatasaray 121, Beşiktaş ise 107 galibiyet elde etti. 112 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

Şampiyonluk yolunda önemli bir mücadeleye çıkacak olan 2 takımda da hedef galibiyet. Ev sahibi Galatasaray, liderin 7 puan gerisinde yer alıyor. Kaybetmesi halinde şampiyonluk yolunda bir yara alacak olan Galatasaray’da 3 puandan başka bir şey düşünülmüyor.

Karşılaşma saat 20'de

Lider Beşiktaş ise Türk Telekom Arena’dan aradaki avantajı korumak hedefi yer alıyor. Keyifli bir mücadeleye sahne olacağı düşünülen derbi maçın başlama saati ise 20.00

Beşiktaş, Galatasaray'a karşı oynadığı son üç maçı kaybetmedi. Kara Kartal, bu maçlarda 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ancak siyah-beyazlılar rakibi karşısında en son 2010-2011 yılları arasında dört maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamıştı.

Son Güncelleme: 27.02.2017 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.