banner388

Bu üst geçit görenleri hayrete düşürüyor

Karadeniz usulü üst geçit uzunluğuyla görenleri hayrete düşürüyor.

Bu üst geçit görenleri hayrete düşürüyor

Karadeniz usulü üst geçit uzunluğuyla görenleri hayrete düşürüyor.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 16:55
Bu üst geçit görenleri hayrete düşürüyor

Samsun haber - Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı mahallesinde yapılan üst geçit yok artık dedirtti. Yonca Kavşağın Sera Gölü’ne çıkan yol güzergahına yapılan üst geçidin uzunluğu tam 400 metre. Üst geçidi kullanma isteyen engelli vatandaşlar merdiven engeline takılıyor. Uzun olması nedeniyle vatandaşlar üst geçit yerine tehlikeli bir şekilde karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor. 

BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM

Haydar Mumcu isimli vatandaş, “Böyle bir üstgeçit görmedim. Nereden çıkacağımı bilmiyorum. Daha kısa olması lazımdı. Dolmuşa binmek için dünyayı dolaşmam gerekiyor. Bunun gibi uzun olan bir üstgeçit daha görmedim” dedi.

ÇIKMAK İSTEMİYORUM

Sami Günaydın ise “Çok uzun bir üst geçit. Daha yeni yapıldı hiç çıkmadım ama çıkmakta istemiyorum. Daha kısa olabilirdi. Böyle uzun bir üst geçide daha önce denk gelmedim” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 19.08.2017 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canik 2017-08-20 10:09:04

belediye evlerindeki üst geçite ne demeli trafikte insanlar ordan oraya geçmek zorunda kalıyor asansör bisiklettle binmek yasak engelliysen vay haline asansöre ulaşmakta çok zor ve tehlikeli birde bozulduysa sana sahil haram bu konuya bi çözüm bulunmasını istiyoruz

Avatar
Metin 2017-08-20 22:50:26

İhale iyi olsun diye uzun olmuştur.