banner388

Bu okul uçurumun kenarında bulunuyor

Trabzon'da uçurumun kenarında bulunan okul yeni yerinde eğitim verecek.

Bu okul uçurumun kenarında bulunuyor

Trabzon'da uçurumun kenarında bulunan okul yeni yerinde eğitim verecek.

10 Nisan 2018 Salı 09:17
Bu okul uçurumun kenarında bulunuyor

Trabzon'un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy mahallesinde bulunan ve dağın yamacında yer alan Adnan Kahveci İlkokulu 2003'un yılında inşaa edildi.

2012 yılında bu okul "Uçurumun kenarındaki okul" şeklindeki haberlerle gündeme geldi.

Beşköy Dernek Başkanı ve Pınarbaşı Mahale Muhtarı Mahmut Suiçmez yaptığı açıklamada, "1998 merkezimizde bir sel felaketi yaşadık. Beşköy merkez tamamen boşaldı. Daha sonra okul ihtiyacımız oldu. 3 kilometre yukarıda belediyenin bir binası vardı onu okul olarak kullanmaya başladık. Daha sonra belediyemiz aracılığıyla hayırsever bir vatandaşımız yardımıyla bir okul yapmaya başladık. Binayı hayırsever vatandaş yapacak ama çevre düzenlemesini biz yapacağız. İmar değişikliği yapıldı son aşamasına geldik en kısa zamanda inşaata başlayacağız. Kaya kısmında bir çalışma yapılacak. Süreçte bir tıkanma var ama yakın bir zamanda bunun aşılacağı sözünü verdiler” dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa güldal 2018-04-10 17:53:02

En Sağlam yerde orası