banner388
banner390
banner410
banner408

Bu Çekirdek Paketinden Çıkan Herkesi Şok Etti

Bursa İnegöl de marketten aldığı çekirdeğin için çıkan köpek dişi şaşırttı.

banner269

Bu Çekirdek Paketinden Çıkan Herkesi Şok Etti

Bursa İnegöl de marketten aldığı çekirdeğin için çıkan köpek dişi şaşırttı.

28 Eylül 2016 Çarşamba 11:51
Bu Çekirdek Paketinden Çıkan Herkesi Şok Etti

Öne sürülenlere göre, İnegöl de çekirdek paketinin içinden köpek dişi çıktı. Marketten alınan bu ünlü bir markaya ait olan ürünü eve getirmiş olan Tarkan Akyol, “Ailece oturduk çekirdek yiyerek, çay içip bir yandan da dizi izlemek için marketten almış olduğum çekirdeği  eve getirdim. Evde dizi izlerken paketten çekirdek aldım yerken bir tane  daha çekirdek aldım, çok sert olduğunu fark ettim ağzıma götürecekken elime baktım.
Daha sonra içinden çıkan şeyi inceledim ve köpek dişi olduğunu fark ettim. Çekirdek yemeyi bıraktım” dedi.

Bir gün sonra ise durumu anlatabilmek için çekirdek firmasını aradığını söyleyen Tarkan Akyol, Yetkili olan firmanın telefonuna cevap veren bayana konuyu iyice anlattım. O da 'ürünü bizlere geri gönderin, inceleyelim daha sonra sizlere bilgi vereceğiz' dedi. Bu konu ile ilgili tüketici derneğine de başvuruda bulunacağım. Hakkımı arayacağım. Kaliteli bir markanın bu tarz bir şey yapmış olması büyük yanlış. Çekirdek zevkimiz vardı, o da bittiifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.10.2016 16:22
Anahtar Kelimeler:
Bursaünlüçekirdek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.