banner388
banner390
banner410
banner408

Bu akşam ligin düğümü çözülebilir

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam futbolseverleri önemli bir maç bekliyor.

banner269

Bu akşam ligin düğümü çözülebilir

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam futbolseverleri önemli bir maç bekliyor.

08 Nisan 2017 Cumartesi 15:00
Bu akşam ligin düğümü çözülebilir

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, Trabzon’da sahneye çıkıyor.

Parola 3 puan

Karadeniz’in Fırtınası Trabzonspor, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Sezonun ilk yarısında kötü bir performans sergileyen bordo mavililer ligin ikinci yarısının başlamasıyla beraber Avrupa kupalarına katılma ümitlerini arttırdı. Galatasaray ve Fenerbahçe’yi geçmeye çalışan Trabzonspor’da bu karşılaşma büyük önem arz ediyor. Yeni açılan stadında parola bordo mavililer için 3 puan.

Ligin lideri Beşiktaş ise, zorlu deplasmandan avantajlı skorla dönmenin hesaplarını yapıyor. Yakın takipçisi Başakşehir’in Galatasaray’la oynayacak olması siyah beyazlılar adına farkın daha da açılabilmesi anlamına geliyor.

Liderlik maçı

İkinci yarının başlamasıyla birlikte en fazla puan toplayan takımlar olarak Beşiktaş ve Trabzonspor görülüyor. Bu karşılaşma bir anlamda da liderlik maçı anlamına geliyor. Ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan takım özelliği belki de bu akşam el değiştirecek. Bu önemli karşılaşma saat 19.00’da Trabzon’da oynanacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.