banner388

Bomba Sanıldı, Kedi Çıktı

İçinde Zaman Ayarlı Bomba Olduğu Sanılan Paketten Kedi Çıktı

Bomba Sanıldı, Kedi Çıktı

İçinde Zaman Ayarlı Bomba Olduğu Sanılan Paketten Kedi Çıktı

03 Mayıs 2016 Salı 11:01
Bomba Sanıldı, Kedi Çıktı
ŞÜPHELİ PAKETİN İÇİNDEN KEDİ ÇIKTI

Aydın Adnan Menderes Bulvarı Güzelhisar Mahallesi 45 sokak üzerinde içinden ilginç seslerin geldiği bir koliye rastlayan vatandaşlar içinden ses gelen koliyi zaman ayarlı bomba zannedince büyük panik yaşandı. Durumu hemen polise bildiren çevre sakinleri panikle bölgeden uzaklaştı. İhbarların yoğunluğu ve koliden farklı bir tıkırtı geldiğinin anlaşılması üzerine polis bölgeye bomba imha uzmanı ekip gönderdi. Bu sırada aynı sokakta bulunan hayvan sever bir kadın kolinin içinden gelen sesin zaman ayarlı saat değil kedi hırıltısı olduğunu anlayınca hemen koliyi açtı. Kolinin içerisinden çıkarılan hasta bir kedi bakıma alınırken çevre sakinleri de rahat bir nefes aldı.
 
KEDİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

Hayvan Hakları Koruma Derneği Aydın Şube Başkanı Şenay Tekinbaş, bu tür vakalarla çok sık karşılaşıldığını belirterek, “Ortamın gergin olması ve yaşanan terör olayları nedeniyle herkes tedirgin. Kimi insanlar zor durumda gördükleri hayvanları güya iyilik yapmak adına böyle kutu ya da koliye koyup insanların yoğun olduğu bölgelere ya da hayvanseverlerin olduğu yerlere bırakıyorlar. Kolinin üzerinde içinde kedi olduğunu belirten hiçbir işaret ya da yazı yok. İnsanlar bomba zannetmiş. Polis az daha patlatacaktı. Ne olur insanlarımız canlılara karşı duyarlı olsun” dedi. 
 
 
Son Güncelleme: 03.05.2016 11:59
Anahtar Kelimeler:
BombaKediPaket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.