banner388
banner390
banner410
banner408

‘’Bir soğuk bir sıcak bu seneki ritim bu’’

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Gümüşhanespor’la berabere kalınca kupada tur şansını zora soktu.

banner269

‘’Bir soğuk bir sıcak bu seneki ritim bu’’

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Gümüşhanespor’la berabere kalınca kupada tur şansını zora soktu.

18 Ocak 2017 Çarşamba 17:45
‘’Bir soğuk bir sıcak bu seneki ritim bu’’

 
Alınan beraberlik moralleri bozdu. Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Gümüşhanespor’la berabere kalınca kupada tur şansını zora soktu.

Maç sonrası açıklama yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, işlerin istedikleri gibi gitmediğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, grupta daha önce Kızılcabölükspor ve Gümüşhanespor maçlarında puan kaybı yaşadıklarını hatırlatarak, "Bu sene Trabzonspor için işler maalesef istediğimiz gibi gitmiyor. Sıkıntılarımızın farkındayız, herkes farkında. Bir soğuk bir sıcak bu seneki ritim bu" dedi.

Herkesin Trabzonspor için çalıştığını kulübün başarısı için mücadele verdiğini söyleyen Yanal, bir takımı kurmak ve bir yerlere getirmek için yoğun çaba harcandığını vurgulayarak, oyuncuları bir araya getirmenin yeterli olmadığına önemli olanın takım olma olgusunun yerleşmesinde yattığına dikkat çekerek " Takım olma ve takımı bir araya getirmek için harcanan zaman diliminde bu tür iniş çıkışlar hepimizi oldukça geriyor. Ama bu bizi enerjimizden yapacaklarımızdan alıkoymamalı, koymayacak zaten. Takım içinde oldukça yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ersun Yanal gruptan çıkma şansı sorusuna yönelttiği cevap ise , "Bana göre Trabzonspor’un tur şansından çok kurmak istediği takımı ve bunun için oluşturacağı enerjiye, desteğe ihtiyaç var. Eksiklikler çok fazlasıyla ortaya çıktığı anda bunun üzerine gitmek, mücadele etmek gerekiyor. Tabi ki tur şansı matematiksel olduktan sonra vardır. Sonuna kadar devam edeceğiz" ifadesi oldu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.