banner388
banner390
banner410
banner408

Bir nişan yaptılar 300 hane karantinaya alındı

Nişana katıldıktan sonra Korona virüse yakalanan hasta, isyan etti.

banner269

Bir nişan yaptılar 300 hane karantinaya alındı

Nişana katıldıktan sonra Korona virüse yakalanan hasta, isyan etti.

25 Haziran 2020 Perşembe 21:41
Bir nişan yaptılar 300 hane karantinaya alındı

"MİLLETİN GELECEĞİNİ YAKTILAR"

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde korona virüsüne yakalanan Hacı Göl, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bizim köyde 'bir nişan yapalım' dediler, 300 hane köy karantina altında. Köyde bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar" dedi.

MAHALLE KARANTİNAYA ALINDI

Hcı Göl’ün hastanede yapılan corona virüsü testi pozitif çıktı. Virüse yakalanan Göl, hastanede tedaviye alındı. Göl’ün yaşadığı Yukarı Borandere Mahallesi’nde nişan töreninin yapıldığının öğrenilmesinin üzerine mahalle sakinleri korona virüsü testinden geçirildi. Çok sayıda kişinin testinin pozitif çıkması üzerine mahalle karantinaya alındı.

"HAYATINIZI KARARTMAYIN"

Korona virüse yakalanan Göl, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Lütfen bu hastalığı dikkate alalım. Maske, mesafe ve hijyen konusunu unutmayalım. Birilerinin mutluluğunu paylaşmak için kendi hayatınızı karartmayın. Ben çocuklarımın yüzüne bakamadım, sarılamadım. Çıkıp çıkmayacağım belli değil. Düğün, nişan böyle şeylere arkadaşlarınızı çağırıp kimsenin hayatını, yuvasını yıkmayın. Bizim köyde ‘bir nişan yapalım’ dediler. 300 hane köy karantina altında. Perişan bir durumdalar. Köyde bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar.

Kaynak: Sözcü

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsunKarantina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ece 2020-06-26 09:39:56

aaa olurmu yanlışınız vardır tayip baba normal hayata sürüklesin bizi