banner388
banner390
banner410
banner408

Binali Yıldırım: Ekrem İmamoğlu Ordu Valisine küfretti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, rakibi Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisine küfrettiğini ifade etti. 

banner269

Binali Yıldırım: Ekrem İmamoğlu Ordu Valisine küfretti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, rakibi Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisine küfrettiğini ifade etti. 

10 Haziran 2019 Pazartesi 12:07
Binali Yıldırım: Ekrem İmamoğlu Ordu Valisine küfretti

Ekrem İmamoğlu, Ordu ziyaretinde havalimanında VIP krizi yaşamıştı. İmamoğlu'nun Valiye küfrettiğini dile getiren Yıldırım, "Aday arkadaşımız, Ordu'ya gitti, valiye küfretti. Bu benim canımı sıkıyor. İstanbul gibi büyük bir şehri yönetmeye talip olanın ağzından böyle galiz küfürler çıkmaması lazım. Bunu ben sağlıklı görmüyorum" sözcüklerini kullandı.

ÖZÜR BEKLENİYOR

Binali Yıldırım konuya ilişkin yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:

"Her iki partiden arkadaşlar çalışıyorlar. Bizden Mahir Ünal, diğer taraftan Engin Altay bir çalışma yapıyorlar. İşini çerçevesini, zamanını konuşuyorlar. Ama her halde son bir hafta kala olur. Son 5 gün, son bir hafta. Neticede bir kara verilir. Ama şöyle de bir durum var: Aday arkadaşımız, Ordu'ya gitti, valiye küfretti. Bu benim canımı sıkıyor. İstanbul gibi büyük bir şehri yönetmeye talip olanın ağzından böyle galiz küfürler, çıkmaması lazım. Bunu ben sağlıklı görmüyorum. Arkadaşımızın bir şekilde kendisini gözden geçirmesi lazım. Bu öfke kontrolü önemli bir şey. Bu konuda daha dikkatli olması gerekir. Dün de kendisine bir çağrı yaptım. 'Özür dile' dedim. Kamuoyu bir özür bekliyor. Bu geçiştirilecek bir şey değil. Vali devleti temsil ediyor. Vali, kendisini ifade edemez. Memurdur. Siyasetçi, her türlü ağır eleştiriye ve hakarete muhatap olabilir. Buna hazırlıklı olması lazım. Öyle her önüne geleni kesip doğrarsa bu doğru değil. Bu siyaset değil. Özür dilemesi icap eder. Çünkü çok ağır bir şey. Sebep ne olursa, olsun bir insanız konuşuruz. Siyasetçinin örnek olması lazım. Siz öyle yaparsanız, vatandaş ne yapar. Diyelim ki, yanlış yapıldı, olabilir ama bunun yolu hareket olamaz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-06-10 12:40:26

Bu siyaset ancak Türkiye de yapılır. Sen Diyarbakır a gidip Kürdistan diyeceksin sonrada rakibini aşağılamak için Valiye küfür etti diyeceksin .Boyle bir küfür olayı olmadığını siz de biliyorsunuz.
Siyaset bu kadar mi ayak altına düştü.

Avatar
Murat 2019-06-10 12:56:10

Yalan a siğinmak yakisirmi size. Kaybedeceksiniz eğer bir filim firikdak olmassa istanbulda. A haber ağziyla konuşnayin seçim sonu kriz in babasi geliyor. Göreceğiz kaçinilmaz sonu. Bu gemi meraki bitirecek bu memkeketi Allah korusun...

Avatar
Haznedar 2019-06-10 14:57:33

Sizler gibi insanları azarliyarak konuşmuyorlar en azından kucumsemiyorlar sizler kendinizi ne zannediyorsunuz

Avatar
yüksel 2019-06-10 15:22:23

bizde halk olarak cumhurbaşkanının amcasının oğlundan halka oç dediği için özür bekliyoruz binali bey

Avatar
kemal yuce 2019-06-10 16:39:36

istanbula yakismayan belediye baskani ..malinin servetinin miktari bilinmiyor simdi kaybedilmis belediye baskanligini kazanmak icin yalanlara basvuruyor ..unutmadan oglun firsat bulup gelecek mi oy kullanmaya

Avatar
Samsunlu 2019-06-10 15:39:40

Tepeden tırnağa kadar herşeyiniz yalan.

Avatar
Mustafa 2019-06-10 16:23:29

Siz yillarca vatandasa socuyorsunuz

Avatar
Serkan 2019-06-10 20:09:00

Uğraştılar ama ımamoğlu bunlara açık vermedi ne yazıkki ortada hakaret felan yok seyrettik