banner388

Beşiktaş taraftarından Ekrem İmamoğlu'na destek

Beşiktaş taraftarı henüz mazbatasını alamayan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na desteklerini tezahüratlarla gösterdi.

Beşiktaş taraftarından Ekrem İmamoğlu'na destek

Beşiktaş taraftarı henüz mazbatasını alamayan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na desteklerini tezahüratlarla gösterdi.

14 Nisan 2019 Pazar 10:59

Beşiktaş'ın Başakşehir'i 2-1 yendiği maçta Beşiktaş taraftarı, kesinleşmemiş sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'na destek vererek tezahüratta bulundu.

'MAZBATAYI VER'

Beşiktaş taraftarı Ekrem İmamoğlu'na tribünden destek gösterirken 'Mazbatayı ver, mazbatayı ver Ekrem İmamoğlu'na mazbatayı ver' diye tezahüratta bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-04-14 11:13:57

Hem Reisin takimini Başakşehir i yen hem rakibine tezahürat yap bittin sen Beşiktaş. Bu seçimde ustanbulda kazanan imamoğludur. Biz akp ye oy verenler bile sempati duyuyoruz. Saygili poykürmeden konuşuyor korkutmatan biri halk sevdi ve kazandi. Maznatayi versende vernesende Reis erdoğanin tek rakibi imamoğludur artik. Sorun o zaten yeni lider doğdu ekrem imamoğlu isminde....

Avatar
Selim 2019-04-14 11:26:19

Birkaçyil önce herkez cemaatci idi şimdilerde utanir korkar oldularya. Bir kaçyil sonra kimse biz akp liyiz diyemeyecek ayip sayilacak. Biz milket olarak her devrin adamiyiz. Darbe olur başarili olursa paşa Evren çok yaşa, başaramazlarsa vay şerefsizler deriz...bizden kirkulur ve bi halt olamayiz....

Avatar
Necati 55 2019-04-14 21:54:59

Sapına kadar Ak partiliyim sapına kadar Reis' ciyim İstanbul'da oyları çaldılar bunların alayı hırsız orada üç beş çapulcuyu bağırarak mazbatayı alamazsın. Bütün hareketlerin samimiyetsiz ve yapmacıksın İmamoglu boşuna hevesle ne çalıntı oylar ve üç beş hırsızlarla mazbatayı alamazsın. Er geç hg ak yerini bulacak ALLAH'ın izniyle.

Avatar
Murat 2019-04-14 17:22:24

Beşiktaş seyircisi demicem o gurubun kuyruk acısı varya ondan İmamoğlu na tezahürat yapmışlardır

Avatar
MURAT 2019-04-14 19:15:04

BEN BEŞİKTAŞLIYIM AKPARTİYE OY VERDİM BÖYLE ŞEYLERE PRİM VERMESİ YANLIŞ OLDU. FUTBOLA SİYASETİ ALET EDİLMEMELİ..

Avatar
selami cavus 2019-04-15 02:21:30

Adama basta ben de cok gicik oluyordum ama ana akim medya kotuledikce ak parti sandikta birseyler ceviriyor hissi verince adama sempati beslemeye basladim . Hem imamogluna hem de su komonis bahce isi yapan baskana .

Avatar
Totti 2019-04-15 08:52:48

Bir fb li olarak sizinle gurur duydum