banner388

Berat Albayrak camide görüntülendi

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra ortalıktan kaybolan Berat Albayrak, Çamlıca Camisi'nde görüldü. 

Berat Albayrak camide görüntülendi

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra ortalıktan kaybolan Berat Albayrak, Çamlıca Camisi'nde görüldü. 

07 Mayıs 2021 Cuma 17:40
Berat Albayrak camide görüntülendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan damadı olan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak görevden ayrıldıktan sonra sırra kadem basmıştı. Aylar sonra Berat Albayrak cuma namazında görüntülendi.

Albayrak'ın, camide yüzünde maske ile çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafın bugün Büyük Çamlıca Camisi'ndeki cuma namazı sırasında çekildiği belirtildi.

BABASI SERT BİR AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İstifası sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan ilişkisine dair yorumlar yapılan Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak, ailesine yönelik iddialara "Son günlerde ailem ve çocuklarım hakkında en alçak iftira ve karalamalara tevessül edilmektedir. Bu vicdandan, izandan, insaftan yoksun bir vaziyettir. Bizler dünyevi makam ve mevkilerle değil; duruşumuzla, fikirlerimizle ve memleketimize hizmetle var olma gayesi güden insanlarız. Bir dava partisi olan AK Parti'nin ve muhterem Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durmaktan vazgeçmemiz mümkün değildir. Masa başında sahte fitne haberleri üretenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır." demişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cumhur mutlu 2021-05-07 17:59:17

tatili bitmis demek zenginligin gozu kor olsun atlayip ucagina gezip geliyor..

Avatar
vatndaş 2021-05-07 19:36:56

oh be sonunda sayın eski baknımızı görebildik