banner388
banner390
banner410
banner408

Bengü’den Spectacular Performans

Gençlik festivali kapsamında düzenlenen etkinlikte sahne alan sanatçı izleyenleri şarkılarıyla mest etti

banner269

Bengü’den Spectacular Performans

Gençlik festivali kapsamında düzenlenen etkinlikte sahne alan sanatçı izleyenleri şarkılarıyla mest etti

19 Ocak 2017 Perşembe 09:18
Bengü’den Spectacular Performans

Gençlik festivali kapsamında düzenlenen etkinlikte sahne alan sanatçı izleyenleri şarkılarıyla  mest etti. Hadise’nin rahatsızlığı nedeniyle sahne alamadığı gecede Bengü sahneye çıkarak konseri şarkılarıyla süsledi.

Sevilen şarkılarını dinleyicilerle beraber seslendiren Bengü, izleyenlerden tam not aldı. Etkinliğe katılan seyircilerin keyifli dakikalar yaşadığı konser  Bengü’nün harika performansıyla doruğa ulaştı

.
Eski ve yeni şarkılarına yer verdiği programda kendisini izleyen yaklaşık bin kişiyi bir an olsun oturtmadı.  Sahne öncesi gazetecilerinin sorularını yanıtlayan Şarkıcı Bengü" 10 yıldır Uludağ’da sahne alıyorum. Ben sıcağı çok sevmiyorum. Soğuk havayı seviyorum, Uludağ’da olmayı seviyorum. Ben 18 Şubat’ta sahne alacaktım ama Hadise çok hasta onun için apar topar geldik buraya böyle bir sebepten dolayı burada olmak istemezdim geçmiş olsun dileyelim hepimiz''.

Yeni albüm çalışmaları için gece gündüz çalıştığını dile getiren Bengü " dün gece sabaha kadar stüdyodaydık. Sevenlerim için çok iyi bir albüm hazırlamak istiyorum. Onun için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.