banner388

Bayramda Hava Durumu Nasıl Olacak ?

Bakan Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı tatili boyunca ülkenin genelinde hava sıcaklıklarının 2 ila 5 derece azalacağını ve sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceğini belirtti.

Bayramda Hava Durumu Nasıl Olacak ?

Bakan Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı tatili boyunca ülkenin genelinde hava sıcaklıklarının 2 ila 5 derece azalacağını ve sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceğini belirtti.

09 Eylül 2016 Cuma 13:05
Bayramda Hava Durumu Nasıl Olacak ?

Hafta sonunda ve Kurban Bayramı tatili süresi boyunca ülke genelinde ve yağış beklenmekte olan bölgelerde günün büyük bir kısmı parçalı bulutlu ve az bulutlu olmasının tahmin edilmekte olduğunu belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Batı bölgelerinin iç kesimlerinde, bayramın 2. Gününde Doğu Karadeniz’in kıyılarında, bayramın en son 2 günü ise Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey bölgelerinde öğleden sonra kısa zamanlı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçebilir” dedi. Hava sıcaklıklarında bayram süresi boyunca çok fazla bir değişiklik olmayacağını ve aynı zamanda sıcaklıkların da yurt genelinde mevsim normallerinde devam edeceğini söyleyen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bayramın tüm Müslüman din alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini de diledi.
 
BAYRAM SÜRESİ BOYUNCA GÜN GÜN HAVA DURUMU
Arife günü ile kurban bayramı süresi boyunca hava durumu şöyle olacak.
 
11.EYLÜL.2016 Pazar Günü (Arife günü): Ülkenin kuzeybatı bölgelerinde öğle saatinden sonra parçalı ve ara ara çok bulutlu, Kütahya, Balıkesir, Çanakkale’nin doğu kısmı, Kırklareli ile Edirne’nin çevrelerinde kısa zamanlı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer bölgelerinde az bulutlu olması ve açık geçmesi beklenmekte.
 
12.EYLÜL.2016 Pazartesi Günü (Bayramın 1. Günü): Ülkenin iç kesimleri ve batı kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi ile doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz’in iç bölgeleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Bolu, Düzce ile Karabük bölgesi ve çevreleri kısa zamanlı ve yerel olmak üzere sağanak ve gürültülü yağışlı, diğer bölgelerin ise parçalı ve az bulutlu geçmesi beklenmekte. Rüzgarların, Marmara, Ege ile Batı Karadeniz’in kuzeydoğusundan daha kuvvetli esmesi tahmin ediliyor..
 
13.EYLÜL.2016 Salı Günü(Bayramın 2. Günü): Ülke genelinin yer yer parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusunda, Akdeniz’in iç kesimlerinde, Doğu Karadeniz kıyılarında ve Hatay’ın batı bölgelerinde kısa zamanlı ve yerel olarak sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçmesi bekleniyor.
 
14.EYLÜL.2016 Çarşamba Günü (Bayramın 3. Günü): Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege’nin iç kesimlerinde, Doğu Akdeniz’de, Batı Akdeniz’in iç bölgesinde, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçmesi bekleniyor.
 
15.EYLÜL.2016 Perşembe Günü (Bayramın 4. Günü): Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu, İç Ege Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, Doğu Karadeniz’in doğu bölgesi, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Bilecik çevrelerinde yerel olmak üzere
sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 09.09.2016 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.