banner388

Başbakan’ın Hedefinde CHP Vardı

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında CHP’nin referandum sürecinde tavrını eleştiren ifadelerde bulundu

Başbakan’ın Hedefinde CHP Vardı

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında CHP’nin referandum sürecinde tavrını eleştiren ifadelerde bulundu

14 Şubat 2017 Salı 13:55
Başbakan’ın Hedefinde CHP Vardı

CHP’nin tavrını eleştirdi

Başbakan Binali Yıldırım,  partisinin grup toplantısında CHP’nin referandum sürecinde tavrını eleştiren ifadelerde bulundu. Fetö, Pkk ve HDP’nin referandum sürecinde HAYIR tarafında yer almasından bahseden Başbakan Yıldırım, CHP’nin de onlarla aynı safta yer almasını eleştirerek, değişim karşısında durmalarını anlaşılır bulmadığını ifade etti.

Aydınlık geleceğin inşa edildiğini söyledi

Başbakan Binali Yıldırım, 2023’e giden kutlu yürüyüşün emin adımlarla atıldığını söyleyerek, Milletimizin duası ile Türkiye’nin aydınlık geleceğini inşa ediyoruz. Durup soluklanmadan millet için çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin bütün illerinin, ilçelerinin, bütün köylerinin nabzını tutuyoruz. Yurt dışındaki vatandaşlarımız da ihmal etmiyoruz.

AK Parti, Türkiye’nin her köşesinde bacası tüten siyaset ocağıdır. Bugün son yıllarda hemen hemen her alanda gelişen, büyüyen bir Türkiye var. Bölünmüş yollar, havaalanları, tüp geçitler, limanlar, şehir hastaneleri ardı ardına hizmete alınıyor”

Demokratik dönüşümde 16 Nisan’ı gösterdi

16 Nisan tarihine kadar sahalarda olunacağını belirten Başbakan Yıldırım, milletin aklına bulandırmaya çalışanların başarılı olamayacağını belirtti. 2007 yılında başlatılan demokratik dönüşümün 16 Nisan günü taçlandırılacağını ifade etti

Ana muhalefet yöneticilerine seslendi

Konuşmasında ana muhalefete yüklenen Başbakan Yıldırım, Ak Partinin yapacağı açıklamanın hemen arkasından bir açıklama yaptıklarını söyleyerek, kendilerinin sustuğunda CHP’nin ne yapacağını merak ettiğini belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz’da sivil vatandaşlarımıza saldıran FETÖ ve avanesi hayır diyor. Çocuk, yaşlı, kadın erkek dinlemeden sivil vatandaşlarımızı öldüren bölücü PKK hayır diyor. Onların arkasına saklanan, sırtını onlara yaslayan bölücü HDP de hayır diyor. Bunların değişim karşısında yer alması anlaşılabilir ama ana muhalefet yöneticilerine ne demek lazım. Dertleri neymiş, parlamento ortadan kalkıyormuş. Parlamento ortadan kalkmaya kalkmıyor da.

 Bunu vatandaşlar bilsin, aslında CHP de bunu biliyor. CHP’nin resmi siyaseti AK Parti ne derse tam tersi oluyor. Ekini ektim sırtımı rahata verdim diye bir şey yok. Daha çok işimiz var. Terörü ülke gündeminden çıkaracağız”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.