banner388

Başbakan’dan İşsizlere Müjde

İl başkanları toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım önemli açıklamalarda bulunuyor

Başbakan’dan İşsizlere Müjde

İl başkanları toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım önemli açıklamalarda bulunuyor

25 Ocak 2017 Çarşamba 12:16
Başbakan’dan İşsizlere Müjde
AK Parti il başkanları toplantısında mikrofon başına geçen Başbakan Binali Yıldırım bir çok konuda önemli açıklamalarda bulunurken yatırımlar ve istihdamlarla alakalı da önemli bilgiler verdi.
 Yatırımcılarla görüşerek önemli bir adım attıklarını dile getiren Başbakan Yıldırım, yatırımcı kesimin taleplerini dinlediklerini beklentileri noktasında bir konuşma gerçekleştiğini vurguluyarak önemli kararlar alınıp adımlar atıldığını belirtti.

 Yatırımcılarla görüşüldü

 Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yatırımcılarla görüşüldüğünü ortaya çıkan sonucun ise memnuniyet verici bir durum olduğunu anlatan Başbakan Binali Yıldırım, yatırımda bulunmak için başvuruda bulunanların sayısının bin 200 rakamını aştığını söyleyerek yatırım yapılacak olan miktarında yaklaşık olarak 20 milyar doları bulduğunu ifade etti.

 Bölge insanına iş müjdesi

 Başbakan Binali Yıldırım, yatırımların gerçekleşmesi halinde 112 bin 400 vatandaşın iş ve aş sahibi olabileceğini söylerken diğer etmenlerle beraber rakamın 500 bine yaklaşacağını anlattı. İşletme sahiplerine de desteklerinin devam edileceğini anlatırken üretim tesisleri içerisinde kullanılacak her malzemede faizsiz kredi desteklerinin olacağını açıkladı
 
 
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-01-25 14:02:50

Esnafın odalara ,esnaf kefalete yıllanmış borçlarını almak için sıfır faiz kredi vereceğini söyledi sırf samsun da 6300 esnaf başvurdu 177 esnaf yani ensesi kalın esnaf aldı devlet kaz gelecek yerden tavuğu yine esirgemedi ne diyelim

Avatar
Osman 2017-01-25 22:39:03

Bu odalara ne gerek anlamıyorum.bunlar gönüllü teşekküller olmalı