banner388
banner390
banner410
banner408

Başbakan Yıldırım ‘’Ey Kemal Bey, Millete Kulak Ver’’

Başbakan Binali Yıdırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na referandum sürecinde takındığı tavırdan yola çıkarak eleştiride bulundu ve seslendi

banner269

Başbakan Yıldırım ‘’Ey Kemal Bey, Millete Kulak Ver’’

Başbakan Binali Yıdırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na referandum sürecinde takındığı tavırdan yola çıkarak eleştiride bulundu ve seslendi

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:05
Başbakan Yıldırım ‘’Ey Kemal Bey, Millete Kulak Ver’’

Yaratılan Türkiye bölünecek algısına tepki gösterdi

Başbakan Binali Yıldırım’ın anayasa değişikliği hakkında bilgilendirmeler yaparken, değişikliğin halk oylamasında onaylanması durumunda Türkiye’nin bölünecek algısının yaratılmasından rahatsızlığını dile getirdi.

CHP’ye sempati duyanlar rahatsız oluyor

Başbakan Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisinin referandum maratonunda yer aldığı platformun yanlışlığına vurgu yaparak FETÖ-PKK-HDP çizgisinde bulunmasından Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi. Partinin bu şekilde zarar gördüğünü söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, partiye sempati duyanların duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi

Ana muhalefet partisinin sergilemiş odluğu siyasetin doğru olmadığını belirten Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütlerinin gittiği yoldan yürüyen ve açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek ‘Ey Kemal Bey, bırak bu terör örgütlerinin söylediklerine kulak vermeyi’ dedi

Ana muhalefet millete muhalefet ediyor

Başbakan Binali Yıldırım, konuşmasının devamında ise, ‘’Ana muhalefet partisi sanki iktidara değil millete, Türkiyeye cumhuriyetine muhalefet ediyor aynı zamanda demokrasiye ye de muhalefet ediyor, fikir yok hakaret, iftira var, Türkiye’nin hangi meselesinin çözmek için adım atsak yapıcı olmayan sürekli eleştiren bir anlayışla karşı karşıyayız.

Anayasa değişikliğine hiç bir katkı vermeyeceksiniz bir yandan da sürekli çarpıtarak vatandaşın kafasını karıştıracaksınız. Şimdi süreç başladı vatandaşa gitmekten dahi korkuyorlar. Cumhurbaşkanı’nın onaylaması birkaç gün gecikti diye inşallah geri gönderir diye dua etmeye başladılar niye korkuyorsunuz vatandaş hepimizden iyisini bilir vatandaşa itaat et rahat et" dedi.

Son Güncelleme: 11.02.2017 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.