banner388

''Banker Bilo''filmİ Karadeniz'de gerçek oldu

Yıllar önce çekilen sinema filminde bir sahne gerçek oldu.

''Banker Bilo''filmİ Karadeniz'de gerçek oldu

Yıllar önce çekilen sinema filminde bir sahne gerçek oldu.

12 Haziran 2017 Pazartesi 17:06
''Banker Bilo''filmİ Karadeniz'de gerçek oldu

Türk Sinema filmlerinin ''en''leri arasında bulunan başrollerini ise Şener Şen ve İlyas Salman'ın paylaştığı doyulmaz bir film olan ''Banker Bilo''filmi Karadeniz'de gerçek oldu.

İstanbul yerine Giresun'a getirildiler

Yasa dışı yollardan İran'dan İstanbul'a gitmek için ülkeye giriş yapan Afgan uyruklu kişiler garip bir olayla karşılaştı. Afgan uyruklu vatandaşları taşıyan araç onları İstanbul yerine Giresun'a getirdi.
İstanbul'a gitmek isteyen 109 kaçan Afgan uyruklu vatandaş, kendilerini İstanbul diye Giresun'un Görele ilçesinde buldular. Sonrasında ise karşılarında jandarma ekiplerini görünce neye uğradıklarını anlayamadılar. Kaçak Afganlar ''burası İstanbul değil mi?'' diye sordu.

''Burası İstanbul değil mi?''

Jandarma tarafından teker teker kayıt altına alınan kişiler il göç idaresine teslim edileceği öğrenildi. Yıllar önce çekilen filmde ise memleketlerinden Almanya'ya götürülme bahanesiyle İstanbul'a getirilip dolandırılan vatandaşların hikayesini konu alan ''Banker Bilo'' adlı filmde yer almıştı.
 

Son Güncelleme: 12.06.2017 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2017-06-13 01:29:58

Yazık ya