banner388
banner390
banner410
banner408

Bakın küçük Leyla neden öldü?

Ağrı’da kaybolan 4 yaşındaki Leyla’nın ölüm sebebi belli oldu. Vali Elban 18 gün önce kaybolan Leyla’nın ölümü üzerine açıklamada bulundu.

banner269

Bakın küçük Leyla neden öldü?

Ağrı’da kaybolan 4 yaşındaki Leyla’nın ölüm sebebi belli oldu. Vali Elban 18 gün önce kaybolan Leyla’nın ölümü üzerine açıklamada bulundu.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 13:42
Bakın küçük Leyla neden öldü?

18 gün önce Ağrı’da kaybolan Leylanın cesedine dün akşam saatlerinde ulaşıldı. Konuyla ilgili olarak Ağrı Valisi Süleyman Elban,önemli açıklamalarda bulundu.

18 gündür aranılan küçük Leyla'nın cansız bedenine, dün akşam saat 17.45 sularında köyünün deresinde ulaşıldı. Yapılan otopside küçük kızın 8 -10 gün önce öldüğü, herhangi bir yaralama, darp izinin olmadığı belirlendi.

Açlıktan ölmüş

Vali Elban, ölüm sebebinin  “Açlık” olduğunu, Leyla’nın vücudunda izlerin de  güneş yanığı sonucu oluştuğunu, herhangi bir taciz ve tecavüz ibaresine rastlanmadığını belirtti.

Vali Elban, yapmış olduğu açıklamada Leylanın ölümünde kaçırılma şüphesi olduğunu da ekledi.

Anahtar Kelimeler:
AğrıSüleyman ElbanLeyla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fikret evtopu 2018-09-07 20:18:15

küçük leyla ölmedi öldürüldü. devlet koruması altındaki katillerinin kimliğini hele bir de azmettiricilerinin kim olduklarını öğrenince şok olacaksınız.
leyla'nın katillerini görmek istiyorsanız ankara, yenimahalle, 25 mart mahallesi'ndeki karayolları genel müdürlüğü sosyal tesisleri bahçesindeki halı sahaya bir uğramanızı öneriririm.
katillerin azmettiricileri tanıdık isimler! bunlar: ACUN ILCALI, FER İT ŞAHENK, MÜGE ANLI'DIR!
küçük kızın seçilmesinin nedeni ailesinin hdp'li kimliği. yani tamamen ırkçı nedenlerle mit müsteşarı hakan fidan'ın, genel kurmay başkanı hulusi akar'ın ve iç işleri bakanı süleyman soylu'nun desteğiyle öldürtülmüştür. bu insanların yaklaşık 15 yıldır bir kişi ve ailesine taciz uyguluyor oluşları da bu cinayetle ilgilidir. yani müge anlı pkk'nın kendi kızını öldürteceğini sandı ve erken davranıp hdp'li bibirinin çocuğunu öldürttüler. korku ve hdp'ye gözdağı vermektir bu cinayetin asıl nedeni.
bu noktada fethi yaşar ismine de dikkat çekmek istiyorum.