banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan’dan O Manşete 28 Şubat Benzetmesi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ‘’karargah rahatsız’’ manşetinin geçimişi hatırlatan bir durum olduğunu söyledi

banner269

Bakan’dan O Manşete 28 Şubat Benzetmesi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ‘’karargah rahatsız’’ manşetinin geçimişi hatırlatan bir durum olduğunu söyledi

02 Mart 2017 Perşembe 11:02
Bakan’dan O Manşete 28 Şubat Benzetmesi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 28 Şubat postmodern darbesiyle ilgili olarak değerlendirme de bulunurken olayın 20. yıldönümüne 2 gün kala bir gazetede atılan manşetin doğru olmadığını dile getirdi.

Darde yıldönümüne yakın bir tarihte atılan manşetin etik dışı bir durum olmadığını söylerken,  “Bunlar eski Türkiye’nin adetleriydi. Tam da 28 Şubat’ın yıldönümüne denk gelen bir dönemde yine malum medya grubu tarafından böyle bir manşet atılması, 28 Şubat günlerini hatırlatan bir manşettir. Taraflar gerekli açıklamaları yaptı, konu açıklığa kavuştu ama ‘Bu mesaj kimlere verildi, kimler bu mesajı alıyor’ açısından bakmak ayrı bir konu. Esasında o manşet niye atıldı, kimler rahatsız?

Karargah rahatsız değilse bile birileri rahatsız. Belki yayın grubunun içinden birileri, yoksa başka bir cenahtan mı rahatsızlık var? Bunların tamamı ortaya çıktı gibi. Milletimiz 15 Temmuz gibi fiili bir darbe girişimine pabuç bırakmamış bir millet. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Manşetlerle hükümet devirmek ve hükümet kurmak dönemleri çoktan geçti ve millet gerekli cevabı her daim veriyor.’ O manşeti görünce de millette büyük bir huzursuzluk ve cevap noktasında da büyük bir yarış vardı. Herkes alacağını aldı” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.