banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Tüfenkçi, Ekonomik Ambargonun Olmadığını Söyledi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Hollanda’ya karşı ambargo durumunun olmadığını söyledi

banner269

Bakan Tüfenkçi, Ekonomik Ambargonun Olmadığını Söyledi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Hollanda’ya karşı ambargo durumunun olmadığını söyledi

15 Mart 2017 Çarşamba 13:12
Bakan Tüfenkçi, Ekonomik Ambargonun Olmadığını Söyledi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Hollanda’ya ambargo konusunda henüz bir kararın verilmediğini söylerken Bakanlar Kurulu’nda siyasi yaptırım kararlarının alındığını söyledi.

Ambargo konusunda konuştu

Ekonomik anlamda ambargo uygulanacağı konusunda bir çalışma olmadığını belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, ileri de gelişecek olayların neler getirip götüreceğini zamanın belirleyeceğini ifade etti

Sorunlarının Hollanda halkıyla ilgili olmadığını söyledi

Bülent Tüfenkçi, ‘’ Çünkü biz ambargonun halkları etkilediğini düşünüyoruz. Hollanda halkıyla bir sorunumuz, sıkıntımız yok. Sıkıntımız şu andaki faşist iktidara ve ırkçı söylemlere, İslamofobi’yi harekete geçiren ırkçı siyasetçilere ve bundan medet uman, buna esir olan yönetimlere karşıdır.

Buna karşı yaptırımlarımızı da ortaya koyduk. Eğer daha ileri farklı boyutlarda bir şeyler yapılması gerekirse, onu da kararlaştırırız. Bizim toplumumuz bilinçli bir tüketicidir. Kendilerine karşı yapılan bu haksızlığa bilinçli tepkilerini de zaten gösterirler" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-03-15 15:50:44

Bir vatansever olarak Bizi temsil edenlere mi kaldı hoşseverlik, affedicilik bakın adamlar her fırsatta icraat gösteriyorlar biz yani bizi temsil edenler kuru gürültü bırakalım bu işleri eğer kendi ayaklarımız üzerinizde durabiliyorsak bunu gösterelm