banner388

Bakan Soylu'dan vatandaşlara çağrı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Salgınla mücadelede önemli bir dönemin içerisindeyiz" dedi.

Bakan Soylu'dan vatandaşlara çağrı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Salgınla mücadelede önemli bir dönemin içerisindeyiz" dedi.

15 Nisan 2021 Perşembe 23:22
Bakan Soylu'dan vatandaşlara çağrı

Bakan Soylu, Twitter’dan yaptığı uyarı paylaşımında, “Daha ağır bedellerle karşılaşmamak için, akşam saat 18.00’de işyerlerimizi kapatalım ve en geç 19.00’da evimizde olalım. Muafiyetlerin suistimali, müadelemize ve kurallara uyanlara haksızlıktır" ifadelerini kullandı. 

Soylu, tüm güvenlik birimleri ve denetim ekiplerinin 7/24 görevlerinin başında olduğunu belirterek, "Tedbirlere uyulmaması konusunda ısrar, kasıt, istismarda idari ve adli yaptırım esastır. Birbirimizi anlayarak, kurallara uyarak, Mübaret Ramazan’da salgına karşı iyi netice almalı, yaza inşallah, bu musibeti yenerek sağlıkla ulaşmalıyız" dedi. 

Kaynak: trthaber.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2021-04-16 09:50:51

Vatandaşa çağrı yapana kadar kendinize çeki düzen verin Sayın Bakanım. Vatandaşta sorun yok. Kongreler yapan sizlersiniz, yüzlerce kişiyle cenaze törenlerine katılan yine sizlersiniz. Bıktık artık.

Avatar
muzaffer kurt 2021-04-16 17:40:33

DEVLET BÜYÜKLERİNİ DİNLEYELİM KURALLARA UYALIM TEDBİRİMİZİ ALALIM KADERİMİZE RAZI OLALIM ALLAHIM HERKESİN SELAMETİNİ VERSİN....