banner388

Bakan Soylu'dan ilk açıklama geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün istifasını sunmuş ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan kabul etmemişti. Olayın ardından Bakan Soylu ilk açıklamasını yaptı. 

Bakan Soylu'dan ilk açıklama geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün istifasını sunmuş ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan kabul etmemişti. Olayın ardından Bakan Soylu ilk açıklamasını yaptı. 

13 Nisan 2020 Pazartesi 10:47
Bakan Soylu'dan ilk açıklama geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 11-12 Nisan tarihlerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağında yaşanan olumsuzlardan dolayı görevi iyi yürütemediğini düşünerek istifasını sunmuş ancak istifa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmemişti. 

İLK AÇIKLAMA

Olayın ardından ilk açıklamasını yapan Bakan Soylu şu ifadelere yer verdi:

"Sokağa çıkma yasağı ile ilgili sorumluluğumuzun gereği aldığım karar üzerine Milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu beni mahcup etmiştir. Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irada tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi sorumluluğumuzu arttırmıştır. Allah hem milletimize hem de bizden umudu olanlara, bizi mahcup etmesin. Aynı kararlılıkla devam etmeliyiz. Allah’a emanet olun.”

Son Güncelleme: 13.04.2020 13:17
Anahtar Kelimeler:
IstifaSüleyman Soylu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atilla 2020-04-13 12:15:17

Sayin Soylu nun şimdiki söylemleri sozleri güzel ama geçmişte zekeriya öz e övgü ve güzel sözlerin teşekkürlerin hep aklimizda. Sulkan kanunu Süleyman bile gitti. Devletde devamlilim esastir. Birakin vazgeçilmez edebiyatini balik hafizamizi iyi kullanalim. Devletimiz baki kalsin giden gider gelene başarilar. Ama gidemez zaten danişikli hareket bu istifalar..bizim aklimizi başka yere odaklandirdilar amaç bu

Avatar
Gavakspor 2020-04-13 13:46:48

Ne güzel tezgah kurmuşunz ya.. çarşınız hep pazar masallh.. milleti öpmeye elbirliği ile devam..

Avatar
Bafrali 2020-04-13 19:22:04

Ne guzel kandiriyonuz insanlari kerizizya

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-04-13 13:10:04

NERDE KALMIŞTIK...

Avatar
KORKOT 55 2020-04-13 15:28:58

KUDURUN PKK SEMPATİZANLARI