banner388

Bakan Selçuk: Uzaktan eğitim kalıcı olacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Salgın bitse de uzaktan eğitim artık kalıcı olacak. EBA altyapımızı güçlendirdik" dedi.

Bakan Selçuk: Uzaktan eğitim kalıcı olacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Salgın bitse de uzaktan eğitim artık kalıcı olacak. EBA altyapımızı güçlendirdik" dedi.

23 Mart 2021 Salı 10:58
Bakan Selçuk: Uzaktan eğitim kalıcı olacak

Bugün 23 Mart. Pandemiyle birlikte başlayan uzaktan eğitim tam 1 yılını doldurdu. Eğitim ve öğretim tam 1 yıldır ağırlıklı olarak EBA TV ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden yürütülüyor. Sabah'tan Ceyda Karaaslan'a konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Salgın bitse de uzaktan eğitim artık kalıcı olacak. EBA altyapımızı güçlendirdik. Hibrit modelini uygulamaya ilişkin ciddi bir deneyimimiz oldu. Bundan sonraki süreçte hangi derslerin yüz yüze hangi derslerin uzaktan yapılabileceğine ilişkin çalışmalardan sonra yeni yol haritası belirleyeceğiz. Birçok okulumuzun buna ilişkin altyapısı uygun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dsadsadas 2021-03-23 11:55:09

bak benim aklımı beyen, nasıl olsa kalitesiz bir eğitim sistemi söz konusu, bence eğitim materyallarını aynı kpss soru hazırlar gibi bir binada hazırlat, öğretmenlerinde hizmetini fes et, bundan sonra herkez eba dan okusun, iyide bütçe kalır size.

Avatar
dasdsad 2021-03-23 11:56:27

kusura bakma unuttum yazmayı, şimdi okul binaları kalacak ya, zaten hepsi tam şehrin orta yerinde, oralarıda katlı otoparka çevir, iyi para basar ozaman oralar, önce siz yapın diğer ülkeler sizi takip eder emsal olursunuz.

Avatar
Kemal 2021-03-23 18:28:46

Sayın bakan bir an önce okulları açamnın yolunu aramadığınız hatta hiç oralı olmadığını taa başından belliydi hiçbir zaman inandırıcı olmadınız. Bir an önce okulları açın birazcık vicdanınız, çocuklarımıza acımanız varsa gerekirse herşeyi durdurun büyükleri evlere bağlayın ama bu ülkenin geleceği çcouklarımıza bu kötülüğü yapmayın. Bunlar makine değil sayın bakan, insan. Öğretmeninin gözlerine bakacak, arkadaşlarıyla oynayacak, gülecek yeri gedli mi üzülecek kısaca insan olmayı öğrenecek. Ne demek uzaktan eğitim. Ayıptır, günahtır, yazıktır.