banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Özer duyurdu: Okullarda maske zorunluluğu kalkıyor

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özel, okullarda kademeli olarak maskelerin kaldırılacağını duyurdu.

banner269

Bakan Özer duyurdu: Okullarda maske zorunluluğu kalkıyor

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özel, okullarda kademeli olarak maskelerin kaldırılacağını duyurdu.

10 Aralık 2021 Cuma 12:29
Bakan Özer duyurdu: Okullarda maske zorunluluğu kalkıyor

Emine Erdoğan, Antalya Serik'te Kadriye İlkokulu'nun kütüphanesinin açılışına katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı meslek liselerinde geliştirilen Kovid-19 hızlı antijen kit uygulamasının müjdesini verdi. 

Uygulama hakkında bilgi veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de Bilim Kurulu'nun onayını aldıktan ve testin yaygınlaşmasından sonra okul öncesinden başlayarak ilkokul 1, 2, 3 diye yavaş yavaş zorunlu maske uygulamasının kaldırılması hazırlığı yapacaklarını söyledi.

Özer, "Güvenli bir ortamı sağladıktan sonra çocuklarımızı maskelerinden yavaş yavaş tedrici olarak kurtaracağız. İlk başlangıcı okul öncesinden başlayacağız" dedi. Emine Erdoğan da Özer'in güzel bir haber verdiğini belirterek çocuklara hijyen kurallarına uymaları yönünde uyarıda bulundu.

Kaynak: İnternethaber.com

Anahtar Kelimeler:
OkulMaskeKorona Virüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğrucu 2021-12-10 13:56:44

Kalksın kalksın İlkadım Necatibey İlkokulu 1 Müdür 1 Müdür yardımcısı 1 Öğretmen 1 memur pozitif. Devam ke...

Avatar
Atsız 2021-12-10 19:49:27

Bunlar kafayı yemişler. Pandemi tüm dünyada sıfırlanana kadar benim yanıma gelenler maske takacaklar. Maske takmayan hiç kimseyle görüşme yapmam. İsteyen istediği yere şikâyet etsin.

Avatar
Kemal T. 2021-12-10 21:05:56

Kafayı mı yediniz olası bulaşların büyük bir kısmı maske sayesinde engelleniyor kesinlikle kasıtlı olarak yapıyorsunuz seçim yaklaşıyor bulaşı arttırıp yeniden kapatmaya sebep yaratmak için sanırım niyet bu gibi. Ancak şunu da unutmayın aşı karşıtlarının elini güçlendirmiş olursunuz ve bundan sonra bulaş artınca gidip te aşı olanlar bile 3. veya sonraki doz aşıları yaptırmazlar.