banner388

Bakan Müezzinoğlu'ndan esnaflara müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, katıldığı bir iftar programında Bağkurlu esnaflara müjdeli haber verdi.

Bakan Müezzinoğlu'ndan esnaflara müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, katıldığı bir iftar programında Bağkurlu esnaflara müjdeli haber verdi.

11 Haziran 2017 Pazar 11:35
Bakan Müezzinoğlu'ndan esnaflara müjde

İftar programında konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, orta ve büyük vadeli projelerden söz ederken geleceğin esnafları olabilecek olan gençlerin her zaman yanlarında olacak -destekleyeceklerini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kamu üzerinde  vergi ve SSK prim borçları olan 1 milyon 300 bin esnafın varlığından söz ederken 13 milyar liralık borcun yeniden yapılanması hususunda yasal düzenlemenin Meclisten geçtiğini söyledi.

Esnafın sağlık hizmeti almasını içeren düzenleme parlamentoya sunuluyor

Esnafın bu konuda duyarlı davranması gerektiğinin altını çizen Müezzinoğlu, "Bu yapılandırmayla bir taraftan borçlarını öderken, diğer taraftan da geleceğe olan umutlarını ve güvenlerini arttırarak devam edecekler. Esnaf ve sanatkarımızı bu zor dönemlerde veya bazı mesleklerin giderek kayboluyor olmasından, farklı nedenlerden zora ve sıkıntıya düşmüş Bağ-kur'lu esnafımızın sağlık hizmeti almakla ilgili oluşan sorunlarını oluşturan yasal düzenlemeyi önümüzdeki hafta parlamentoya getireceğiz.

Borçları sebebiyle sağlık hizmeti alamayan yıl başından itibaren böyle bir sıkıntı başladı. Bağ-kur’lu esnafımızın sağlık hizmeti alabilecekleri yeni bir düzenlemeyi inşallah parlamentomuzdan en kısa zamanda geçirebilmeyi arzu ediyoruz.”
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.