banner388

Bakan Açıkladı

AB Bakanı Ömer Çelik terörle ilgili yasanın Avrupa’nın baskısına rağmen değişmeyeceğini söyledi

Bakan Açıkladı

AB Bakanı Ömer Çelik terörle ilgili yasanın Avrupa’nın baskısına rağmen değişmeyeceğini söyledi

04 Ocak 2017 Çarşamba 16:35
Bakan Açıkladı
AB Bakanı Ömer Çelik ve İngiltere Dış İşleri Bakanlığı Avrupa ve Amerika’dan Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan ile ortak açıklama yaptı.

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarıyla ilgili konuşan Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Türkiye’nin terörle olan mücadelesinde bu mücadelesini verirken uyguladığı terörle ilgili yasasın hiçbir değişikliğin olmayacağını belirtti.

Çelik konuşmasının devamında ‘’ Terörizm demokrasinin gelişmesiyle ilgilenmiyor. Aksine demokrasiyi hedef alıyor. Demokratik değerleri yükseltmek için daha çok iş birliği yapılması gerekiyor.’’ Dedi. Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik  Avrupa’nın terörle mücadele konusunda yaptığı baskının sonuç vermeyeceğini dile getirerek  konuşmasına ‘’ Türkiye terörle olan mücadeleden vazgeçmeyecektir. Sadece bu toplantılarla değil, sürekli bu süreçler için görüşmeler yapacağız’’  şeklinde devam etti. 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.