banner388

Aybüke öğretmen ebediyete uğurlandı

Batman'da yaşanılan terör saldırısında hayatını kaybeden Aybüke öğretmen için bugün tören düzenlendi.

Aybüke öğretmen ebediyete uğurlandı

Batman'da yaşanılan terör saldırısında hayatını kaybeden Aybüke öğretmen için bugün tören düzenlendi.

11 Haziran 2017 Pazar 14:21
Aybüke öğretmen ebediyete uğurlandı

Batman'ın Kozluk ilçesinde terörist silahından çıkan kurşunlar henüz 22 yaşında mesleğine yeni başlamış Aybüke öğretmeni vurdu.

Şenay Aybüke Yalçın'ın cenaze töreni Çorum Osmancık ilçesinde kaymakamlık önünde düzenlenen cenaze törenine Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylani, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Vali Necmettin Kılıç, şehidin ailesi, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

''Bu vatan tarihte Türk kalmaya devam edecek''

Kızının tabutu başından ayrılmayan şehit babası Sadık Yalçın,  "5 bin yıl değil, 500 bin yıl daha buradayız Allah'ın izniyle. Kimse bizleri yıldıramaz. Bu vatan tarihte Türk kalmaya devam edecek. Bugün de Türk, yarın da Türk ne mutlu Türküm diyene" dedi. Şehit öğretmenin yakınları arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadılar.

Son Güncelleme: 11.06.2017 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yildiz 2017-06-11 15:10:07

hani pkk li katillerle bizi kardes edenler nerde ne oldu, siz kardes biz sehit oluyoruz sehit. siz milli birlik kardesligi buzdolabina kaldirdiniz biz ölülerimizi sehitlerimizi mork a kaldiriyoruz. hani secimden sonra bitiyordu. millet in bir cani kaldi onuda aliyorsunuz