banner388

Ata Demirer: ‘’Herkes Kısmetini Yer’’

Vizyona giren yeni filmi ‘’Olanlar Oldu’’ hakkında konuşan Ata Demirer filmle ilgili gelen bir soruya sade bir yorumda bulundu

Ata Demirer: ‘’Herkes Kısmetini Yer’’

Vizyona giren yeni filmi ‘’Olanlar Oldu’’ hakkında konuşan Ata Demirer filmle ilgili gelen bir soruya sade bir yorumda bulundu

27 Ocak 2017 Cuma 10:00
Ata Demirer:  ‘’Herkes Kısmetini Yer’’

Vizyona giren yeni filmi ‘’Olanlar Oldu’’ hakkında konuşan Ata Demirer filmle ilgili gelen bir soruya sade bir yorumda bulundu. Yapımcılığını BKM filmin üstlendiği senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, Hakan Algül’ün yönettiği ‘’Olanlar Oldu’’ filminin galasını yapmak için Bodrum’da bulunan ekip sinemaseverlerle bir araya geldi.
 
Galaya katılan oyuncular arasında , ünlü komedyen Ata Demirer ve filmin başrol oyuncularından; , Salih Kalyon, Ülkü Duru, Seda Güven, Renan Bilek ve Toprak Sergen yer aldı.
 
Gösterimden önce gazetecilerle sohbet gerçekleştiren Ata Demirer, her zaman içinde bir arzu taşıdığını ve bunu da bu filmi oluşturarak gerçekleştirdiğini söyledi.  “Bu hikaye aslında Bodrum’da başladı. Bu filmi yapmamdaki en büyük ateşleyicilerinden biri Bodrum’lu Aksona Mehmet Abimdir. Babam da Bodrum’da yaşıyor. Çocukluğumuzu ve gençliğimizi buradaki süngerci teknelerinde, yelkenli teknelerde geçirdim. Hep bir arzumdu bu film içinde büyüyen bir şeydi. Kuzey Ege’de yazdık, Sığacık’da çektik, gala içinde Bodrum’a geldik. Ege’de takılıyoruz böyle.

 HERKES KISMETİNİ YER

Ata Demirer’e gişe beklentisini soran gazetecilere kısa bir cevap vererek sevilmesi istendiğini söyledi. Aynı anda 3 Türk filminin vizyonda olması hakkındaki düşüncelerini de soran basın mensuplarına Demirer ‘herkes kısmetini yer. Milletimiz mutlu olsun yeter”dedi.
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.