banner388
banner390
banner410
banner408

Arda Kaldığı Yerden Devam

Barcelona, İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında evinde karşılaştığı Real Sociedad’ı 5-2 yenerek, yarı finale çıktı.

banner269

Arda Kaldığı Yerden Devam

Barcelona, İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında evinde karşılaştığı Real Sociedad’ı 5-2 yenerek, yarı finale çıktı.

27 Ocak 2017 Cuma 12:11
Arda Kaldığı Yerden Devam

Barcelona, İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında evinde karşılaştığı Real Sociedad’ı 5-2 yenerek, yarı finale çıktı. 77. dakikada Neymar’ın yerine oyuna giren Arda Turan, 81’de fileleri havalandırdı.

Türkiye'nin Avrupa'daki gururu Arda Turan mükemmel performansına devame diyor. Katalanları kendine hayran bırakan oyuncu, giderek oyun kalitesini de üst seviyelere çıkarıyor.

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında Barcelona, Nou Camp’ta Real Sociedad ile karşı karşıya geldi. Deplasmandaki ilk maçtan 1-0 galip ayrılan Barça, bu maçta da rakibini 5-2 mağlup ederek, yarı finale yükseldi. Barcelona’ya galibiyeti getiren golleri 17 ve 82. dakikada Denis Suarez, 55. dakikada penaltıdan Lionel Messi, 63. dakikada Luis Suarez ve 80. dakikada Arda Turan attı. Milli futbolcu 77. dakikada Neymar’ın yerine dahil oldu. Sociedad’ın gollerini ise 62. dakikada Juanmi ve 73. dakikada Willian Jose kaydetti.

Barcelona’da bu sezon 24 karşılaşmaya çıkan Arda Turan, rakip fileleri 13. kez havalandırdı ve kariyer rekorunu geliştirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.