banner388

Arap turist fındık bahçesi satın aldı

Karadeniz'e akın eden Arap turistler Ordu'dan fındık bahçesi satın aldı.

Arap turist fındık bahçesi satın aldı

Karadeniz'e akın eden Arap turistler Ordu'dan fındık bahçesi satın aldı.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 15:27
Arap turist fındık bahçesi satın aldı

Karadeniz'e gelen Arap turistler konut satın alarak burada vakit geçiriyor. Yaz tatillerin burada geçiren Arap turistler en çok Ordu'nun Kabadüz'e bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası ile Aybastı'ya bağlı 1500 rakımlı Perşembe Yaylası'nda vakit geçiriyor. Arap turistler daha çok Fatsa ve Ünye ilçelerinden konut alıyor.

Tapu Kadastro kayıtlarına göre 79 Arap turist Ordu'dan 23 bağımsız parselden oluşan toplam 13 bin 643 metrekare gayrimenkul satın aldı. Alınan gayrimenkullerin daha çok apartman dairesi şeklinde olduğu öğrenildi. 2 Kuveyt uyruklu kişi ise toplam 95 metrelik gayrimenkul satın aldı. Ordu'da ilk kez Arap turistler fındık bahçesi satın aldı. Suudi Arabistan uyruklu bir kişi Ünye’nin Gölevi mevkisinden yaklaşık 11 dönümlük fındık bahçesini satın alarak ilki gerçekleştirdi.

İsmi açıklanmayan şahsın aynı mevkide bir ev ve evin yanında yer alan 10 bin 842 metrekare fındıklığı da satın alarak fındık yetiştiriciliği yapacağı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.