banner388

Ana boru patladı, deprem oldu sandılar

Amasya'da ana su borusunun patlamasıyla mahalleli deprem olduğunu sanarak dışarı akın etti.

Ana boru patladı, deprem oldu sandılar

Amasya'da ana su borusunun patlamasıyla mahalleli deprem olduğunu sanarak dışarı akın etti.

28 Nisan 2018 Cumartesi 10:09
Ana boru patladı, deprem oldu sandılar

Amasya'nın 55 Evler Mahallesi Şahin Sokak bulunan ana su borusu patladı. Patlamanın ardından su 12 binanın bodrum katını su bastı. Olay yerine sevk edilen belediye görevlileri ve itfaiye ekipleri suyu vidanjörlerle tahliye etmeye çalıştı.

Patlamanın olduğu yerde oluşan çukurun etrafında bulunan araçlar son anda kurtarıldı. Araç sahibi Hüseyin Aylak, “Arabayı yarım saat önce park etmiştim. Patlamayla bu halde buldum” dedi. 

Patlamayı deprem sandığını söyleyen Ali İhsan Ekmekçioğlu, “Yemeğimizi yedik. Çay içiyorduk. Birden deprem olur gibi bir ses geldi. Hanıma ‘ne oluyor, gök mü gürlüyor?’ dedim. Birde baktık ki metrelerce su yukarı doğru fışkırıyor. Çok gürültülü bir ses çıkınca ilk başta deprem gibi sandım. 7,8 yıl önce de aynı yerde böyle bir şey olmuştu” diye konuştu. 

Arkadaşının evindeki suyu boşaltmak için yardıma giden Atilla Uzun, “Tek diyeceğimiz şey. Biz Amasya Belediyesine, Amasya Valiliğine, itfaiyesine güveniyoruz. Desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.