banner388

Amasya'da 81 asker zehirlendi

Amasya 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında 81 asker zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Amasya'da 81 asker zehirlendi

Amasya 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında 81 asker zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

24 Mayıs 2018 Perşembe 10:03
Amasya'da 81 asker zehirlendi

Amasya 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında 81 asker içtima sonrası sinek ilacından etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Rahatsızlanan askerler Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Amasya Valisi Dr. Osman Varol Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur ile İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz’den bilgi aldı. Varol açıklamasında, "İçlerinde herhangi bir hayati tehlikesi olan askerimiz bulunmamakta" dedi.

Vali Varol, tedavi altındaki askerleri ziyaret ederek, "Akşam içtiması sırasında askerlerimiz oradan bir süre önce geçip belediye ekiplerinin yaptığı ilaçlama sonucu etkilendi. Askerlerimiz rahatsızlanmaları sonucu öncelikle Tugayın revirinde daha sonra askerlerimizin belirli bir grubu hastanemize sevk ediliyor. Toplam 81 askerimiz hastaneye ulaştılar. Bunların tamamı ayakta tedavi edilmekte. 55 tanesi taburcu edildi. Birliklerine geri döndüler. 26 tanesinin ayakta tedavisi devam ediyor. İçlerinde herhangi bir hayati tehlikesi olan askerimiz bulunmamakta" açıklamalarında bulundu.

81 asker, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
AskerAmasya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.