banner388
banner390
banner410
banner408

Altı bakanlıkta görev değişikliği yapıldı

Yapılan atama ve görevden alma kararları resmi gazetede yayınlandı

banner269

Altı bakanlıkta görev değişikliği yapıldı

Yapılan atama ve görevden alma kararları resmi gazetede yayınlandı

12 Mayıs 2017 Cuma 09:04
Altı bakanlıkta görev değişikliği yapıldı

6 bakanlıkta gerekli işlemler yapılırken bunlar arasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı-Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı-Maliye Bakanlığı-Kültür ve Turizm Bakanlığı-Sağlık Bakanlıkları yer alıyor.

İşte resmi gazetede yer alan değşiklikler, Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanlığı Müşavirleri Salim Güngör, Fehmi Büyükkaragöz, Hamit Murseloğlu, Mustafa Gür, Selim Budak, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdür Yardımcıları Sadi Civelekoğlu, Adnan Köse, Muzaffer Çoban, Selahattin Erdoğan, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nedim Özyol, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Gürsel Küsek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri İlhan Kaymaz, Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Efe, Maliye Bakanlığı Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Candan, Muhasebat Genel Müdür Yardımcıları Sinan İpek ile Selahattin Turan başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.
Sağlık Bakanlığı Müşavirliklerine ise Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Fuat Kantarcı ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Kartal atandı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.