banner388
banner390
banner410
banner408

Ali Şen: ‘’Güneş’i Beğeniyorum’’

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen katıldığı bir radyo programında konuştu

banner269

Ali Şen: ‘’Güneş’i Beğeniyorum’’

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen katıldığı bir radyo programında konuştu

26 Ocak 2017 Perşembe 12:40
Ali Şen: ‘’Güneş’i Beğeniyorum’’

Programda konuşan efsane başkan Ali Şen, Abdullah Kiğılı ve Şenes Erzik’in görevinden ayrılmalarında etkili olduğunu belirtti. Kulüp başkanlarının kulüplerinin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğinden dolayı bazı karar ve davranışları sergilemek zorunda kaldığını söyleyerek, ‘’Ben Fenerbahçe başkanıyken, Abdullah Kiğılı ve Şenez Erzik gibi çok yakın arkadaşlarımın Federasyon başkanlıklarından istifa etmelerine neden oldum. O zaman bunlardan keyif almadım; ama kulüp yönetirken o kulübün menfaatleri ile federasyon arasında çatışma çıkınca bunlar oluyor.’’ Dedi
 

Şenol Güneş’i Beğeniyorum

Beşiktaş’ta gösterdiği performansla başarı ivmesini yükselten Şenol güneş hakkında da çarpıcı ifadelerde bulunan Ali Şen,"Şenol Güneş'e 10 üzerinden 10 veriyorum. Ben Şenol'un yöneticiliğini yaptım 1976 yılında, milli takım sorumlusuydum. Çok yakından tanıyorum. Üzüldüğüm şu ki ben iki defa Fenerbahçe'ye başkan oldum. Her ikisinde de şampiyon oldum, her ikisinde de karşıma Trabzon geldi. Kadere bak. Öğretmen, eğitmen, sporcu, dünya üçüncüsü, Kore'de ciddiyetiyle iz bırakan bir isim Şenol Güneş" ifadelerini kullandı.
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.